Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Οι δηλώσεις του γιατρού της Μενεγάκη μετά την γέννηση της κορούλας της


Η Ελένη Μενεγάκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κορίτσακι, 2.750 κιλά, με καισαρική, στις 21:50! Η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της Μάκης Παντζόπουλος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η Ελένη Μενεγάκη μπήκε στο μαιευτήριο, Ιασώ, λίγο πριν τις 19:00 και μετά τις απαραίτητες εξετάσεις μπήκε στο χειρουργείο και λίγες ώρες αργότερα έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της.
Το Peoplegreece.com, επικοινώνησε με τον μαιευτήρα – γυναικολόγο, Γιώργο Σταματίου ο οποίος δήλωσε: «Η Ελένη αυτή τη στιγμή κρατάει στην αγκαλιά της την κορούλα της. Το μωρό ήρθε στη ζωή στις 21:50 και όλα πήγαν καλά. Είναι ένα υγιέστατο μωρό και κούκλα. Στο χειρουργείο φυσικά δεν ήταν κανείς αφού έκανε καισαρική την οποία είχε προγραμματίσει».
Όσο για την απορία όλων ποπυ περίμεναν το μωρό να είναι αγόρι ο γιατρός μας είπε: «Ειλικιρνά δεν ξέρω πως βγήκε αυτή η φήμη. Η Ελένη ήξερε εξ αρχής πως περιμένει κορίτσι απλώς δεν ήθελε να το μοιραστεί με κάποιον άλλο εκτός από τους δικούς της ανθρώπους και δεν σχολίασε ποτέ κάτι για την ψευδή είδηση».
thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου