Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ ΑΣΥΛΟ ΜΟΙΑΖΕΙ ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΦΙΑΛΤΗ... ΠΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ! ΣΟΥΠΕΡ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ! (ΦΩΤΟ)

Αυτό το εγκαταλελειμμένο άσυλο μοιάζει βγαλμένο από εφιάλτη... Πού να ακούσεις και την ιστορία του! Σούπερ ανατριχιαστική!
Σου έχει τύχει να δεις ποτέ εφιάλτη ότι βρίσκεσαι σε ένα τρομακτικό, εγκαταλελειμμένο κτίριο; Αν ναι τότε σίγουρα το κτίριο αυτό θα ήταν κάπως έτσι... 

Αυτές οι φωτογραφίες του χρήστη του σάιτ reddit.com, feathers89, είναι τραβηγμένες σε ένα εγκαταλελειμμένο ψυχιατρικό νοσοκομείο ονόματι Gonjiam στη Νότιο Κορέα. Το ερειπωμένο φρενοκομείο θεωρείται ένα από τα πιο στοιχειωμένα μέρη στον κόσμο και ακόμα κι αν δεν πιστεύεις στα φαντάσματα, αυτό το κτίριο θα σου προκαλέσει σίγουρα ρίγη.
Το Gonjiam εγκαταλείφθηκε στα μέσα της δεκαετίας του '90 και είναι από τότε κλειστό για το κοινό. Παρ' όλα αυτά εξαιτίας της ανατριχιαστικής ιστορίας του και της δυσοίωνης εμφάνισής του, περίπου χίλιοι άνθρωποι κάθε χρόνο περνάνε παράνομα το κατώφλι του αναζητώντας φαντάσματα και απόκοσμες συγκινήσεις.
Παρά την τωρινή του ανατριχιαστική κατάσταση, το άσυλο λειτουργούσε κανονικά το 1995 και ήταν γεμάτο ασθενείς, γιατρούς και νοσοκόμες.

Ο τοπικός θρύλος θέλει τον θεότρελο ιδιοκτήτη του να είχε εκεί φυλακισμένες τις βασανισμένες ψυχές που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο.

Το άσυλο έκλεισε το 1996. Λένε, ότι ο ιδιοκτήτης έφυγε κρυφά στην Αμερική όταν η κυβέρνηση άρχισε να ερευνά αναφορές σχετικά με πολυάριθμους ασθενείς που βρέθηκαν μυστηριωδώς νεκροί χωρίς να δοθεί καμία εξήγηση στις οικογένειές τους.

Από τότε το κτίριο είναι παραδομένο στα στοιχεία της φύσης, αν και τα δωμάτια παραμένουν γεμάτα με έπιπλα, ρούχα και ιατρικά αρχεία.

Το κτίριο είναι επίσης γεμάτο σκουριασμένα μηχανήματα, ιατρικό εξοπλισμό, σκουπίδια και βρώμικα στρώματα, που προσθέτουν στο ανατριχιαστικό θέαμα και τη φήμη ότι είναι στοιχειωμένο.



Αυτά φυσικά για όσους πιστεύουν τις ιστορίες με φαντάσματα.

Μια πιο πιστευτή ιστορία είναι ότι το Gonjiam αναγκάστηκε να κλείσει κυρίως λόγω οικονομικών δυσχεριών, τις κακές συνθήκες υγιεινής και προβλήματα με το αποχετευτικό του σύστημα και όχι εξαιτίας τρελών γιατρών ή ασθενών με δολοφονικές τάσεις.

Όσο το πρόβλημα της αποχέτευσης μεγάλωνε, ο ιδιοκτήτης εγκατέλειψε τη χώρα, χωρίς να αφήσει πίσω του έγγραφα για τη γη ή το κτίριο, προκαλώντας έτσι το κλείσιμό του.

Το άσυλο είναι έκτοτε εγκαταλελειμμένο, αν εξαιρέσει κανείς τους πολυάριθμους τουρίστες, τα τηλεοπτικά συνεργεία και τους κυνηγούς φαντασμάτων που φτάνουν στην περιοχή, ψάχνοντας για αποδείξεις μεταφυσικής δραστηριότητας.

Είτε πιστεύει κανείς σε αυτά είτε όχι, θα συμφωνήσει ότι το Gonjiam είναι σαν βγαλμένο από ταινία τρόμου...

Εσύ θα έμπαινες ποτέ σε ένα τόσο τρομακτικό μέρος για να το εξερευνήσεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου