H άνοιξη μπαίνει στη Χαλκιδική με τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Ikos Oceania και του ολοκαίνουργιου Ikos Olivia.
Επαναπροσδιορίζοντας την έννοια του all-inclusive, τα
ξενοδοχεία 5 αστέρων Ikos Resorts υποδέχονται την άνοιξη στη Χαλκιδική με τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Ikos Oceania (Νέα Μουδανιά) που πραγματοποιήθηκαν στις 27 Μαρτίου και του ολοκαίνουργιου Ikos Olivia (Γερακινή) τον ερχόμενο Μάιο. Στις premium υπηρεσίες τα σκήπτρα κρατούν οι υψηλού επιπέδου γαστρονομικές εμπειρίες στις οποίες μυούνται οι επισκέπτες είτε αξιοποιώντας την επιλογή Dine Out, που τους ξεναγεί στα καλύτερα τοπικά εστιατόρια, είτε απολαμβάνοντας τις δημιουργίες βραβευμένων σεφ εντός των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου. Πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο σερβίρονται στο εστιατόριο Ouzo, του οποίου το a-la-carte μενού δημιουργεί ο καταξιωμένος Λευτέρης Λαζάρου. Αστέρια Michelin συνοδεύουν, όμως, τους σεφ και των άλλων εστιατορίων της Ikos Resorts: οι διάσημοι αδελφοί Pourcel, αυθεντίες στη φίνα γαλλική κουζίνα, επιμελούνται το μενού του Provence, ο θρυλικός Andrea Fusco δίνει το όνομά του στο εστιατόριο Fusco, προτείνοντας αυθεντικές ιταλικές γεύσεις με τα πιο φρέσκα υλικά, ενώ οι Chefs at Work (με συνιδρυτή τον διακεκριμένο Edwin Phua) θέτουν στο Ananya τις γεύσεις Ανατολής στο επίκεντρο. Η μεσογειακή κουζίνα έχει το λόγο στο Flavors, όπου σερβίρεται πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό γεύμα, με head chef τον Γιάννη Βασιλειάδη. Συνολικά 300 ετικέτες κρασιών από τον ελληνικό και τον διεθνή αμπελώνα συνοδεύουν τα πιάτα που προσφέρονται στα εστιατόρια, με την υπογραφή του καλύτερου sommelier της Ελλάδας για τα έτη 2011, 2012 και 2014, Νικόλα Γιαννόπουλου. Οσο για τα ειδικά κοκτέιλ των μπαρ της Ikos Resorts, φέρουν την υπογραφή του mixologist Αριστοτέλη Παπαδόπουλου, Bartender of the Year της κορυφαίας διοργάνωσης Diageo Reserve World Class.
http://www.kathimerini.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου