Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - Κασσάνδρα: Η επόμενη μέρα

nekrotafeio valta
- Ο Δήμος Κασσάνδρας καλεί τους κατοίκους που υπέστησαν ζημιές να τις δηλώσουν
Τις πληγές του μετράει σήμερα ο Δήμος Κασσάνδρας, μετά τη νεροποντή που έπληξε τη χερσόνησο το απόγευμα της Τρίτης, αποκόπτοντας μάλιστα για αρκετές ώρες την οδική της σύνδεση, ενώ πολλά μαγαζιά και σπίτια πλημμύρισαν.
Τις μεγαλύτερες καταστροφές υπέστη το νεκροταφείο της Κασσανδρείας, τόσο στην περίφραξη όσο και στους τάφους, καθώς η ορμή των νερών ξήλωσε μάρμαρα από πολλούς τάφους. Ζημιές υπέστη και η αποθήκη του Δήμου, που βρίσκεται παραπλεύρως των νεκροταφείων.
Προβλήματα από τον όγκο και την ορμή των νερών παρουσιάστηκαν και στο κανάλι που υπάρχει στη Σίβηρη, τόσο στα υποστυλώματα που είχαν τοποθετηθεί, όσο και στις εκβολές τους ενώ κινδυνεύει από τη διάβρωση και το αντλιοστάσιο που βρίσκεται κοντά.
Διαβρώσεις επίσης εμφανίστηκαν και στο Αλιευτικό Καταφύγιο στη Ν. Φώκαια.
Ωστόσο, μετά τις παρεμβάσεις των συνεργείων του Δήμου, οι δρόμοι είναι καθαροί και η κυκλοφορία γίνεται κανονικά.
Μιλώντας στο halkidikifocus ο Αντιδήμαρχος Κασσάνδρας Αντώνης Μιχαλάκης, ανακοίνωσε ότι ο Δήμος Κασσάνδρας καλεί τους κατοίκους που υπέστησαν ζημιές να προσέλθουν στα γραφεία του Δήμου, για να τις δηλώσουν (συμπληρώνοντας μια αίτηση και καταθέτοντας φωτογραφίες  από τους χώρους των περιουσιακών τους στοιχείων που επλήγησαν), ώστεο Δήμος να τα προωθήσει στην Αντιπεριφέρεια για αποτίμηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου