Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Τρεις αδερφές επιβίωσαν από μία φοβερή φωτιά όταν ήταν μωρά.Τώρα αποκαλύπτουν πως έφτασαν ως εδώ.. (Φώτο)

Οι αδελφές Berns ήταν μόλις 17 μηνών όταν επέζησαν από την ίδια φωτιά στο σπίτι που πήρε τη ζωή από την μητέρα τους στις 21 Σεπτεμβρίου του 1988.

Σύμφωνα με το ABC News, η Chandra, η Trea Lynn η Jordan Mae και ο πατέρας τους, Scott,προσπάθησαν να διασωθούν μέσα από το παράθυρο του υπνοδωματίου τους. Η μητέρα τους, Patti, βρέθηκε αναίσθητη από την εισπνοή καπνού στο πίσω μέρος του σπιτιού τους στο Τέξας.

Η Patti πολέμησε για τη ζωή της στο νοσοκομείο για τρεις μέρες μετά τη φωτιά, αλλά, δυστυχώς, απεβίωσε στις 24 Σεπτεμβρίου στην ηλικία των 27 ετών.

Αλλά από κάποιο θαύμα, και τα τρία κορίτσια σώθηκαν από τα εγκαύματα τρίτου βαθμού που τους άφησαν με ουλές που καλύπτουν σχεδόν το ένα τρίτο του σώματός τους.

Η αρχή της ζωής τους γέμισε με χειρουργικές επεμβάσεις, μοσχεύματα δέρματος, και φυσικά με  θεραπευτικές συνεδρίες.

Όπως αναφέρει το ABC News, διαπιστώθηκε αργότερα ότι η φωτιά στο σπίτι που επιβίωσαν δεν ήταν ένα ατύχημα, αλλά εμπρησμός, και οι αρχές πίστευαν ότι ο πατέρας τους ήταν υπεύθυνος. Ο Scott Berns πήγε σε δίκη, αλλά αργότερα αθωώθηκε από τις κατηγορίες.

Η γιαγιά των τριδύμων λέει το ABC News έκανε ότι καλύτερο για να τους προστατεύσει από τις ειδήσεις σχετικά με δίκη του πατέρα τους.

«Εμείς απλά δεν μιλάμε γι “αυτό. Είχαν ήδη περάσει τόσα πολλά που δεν ήθελα να έχουν να αντιμετωπίσουν κι όλα αυτά », λέει.
Και ενώ τα κορίτσια δύσκολα θυμούνται τον πόνο που υπέστησαν από τις διαδικασίες και η δίκη του πατέρα τους πέρασε, ήταν ακόμα τα εγκαύματα που τους τα θύμιζαν κάθε μέρα.
Ο Jordan Mae λέει ότι ήταν το απίστευτο δέσιμο που μοιράζονται ως αδελφές που τους βοήθησε να ξεπεράσουν όλα αυτά τα σχόλια και τις μνήμες.

«Ήμασταν ευλογημένοι να έχουμε ο ένας τον άλλον όσο μεγαλώναμε, που όπως ξέρετε θα μπορούσαμε να περάσουμε όλες τις προκλήσεις μαζί,» λέει ο Jordan. «Ξέρω ότι άλλοι άνθρωποι δεν το έχουν αυτό.»
Στη συνέχεια, οι αδελφές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια θεραπεία με λέιζερ που χρησιμοποιεί ένα UltraPulse κλασματικό λέιζερ εκτομής για να τους βοηθήσει να εξομαλύνουν τα σημάδια τους.
 11800358_1103481723014570_588078050780222662_n

Στα 22 τους χρόνια, ήταν που άρπαξαν την ευκαιρία.

Μετά από έξι θεραπείες, οι πλέον 28 ετών Chandra, Lynn, και Jordan Mae απαλλάχτηκαν από την πλειοψηφία των ουλών τους.
10858491_10152770415032891_2144427135588419568_n
Αναφέρεται ότι σήμερα πάνω από 50.000 άλλα θύματα εγκαύματος ακολούθησαν το παράδειγμά τους.

»Όταν όλος ο κόσμος γνωρίζει την ιστορία μας, νομίζω ότι θα υπάρχουν άνθρωποι που θα έχουν ζήσει ακριβώς το ίδιο πράγμα »
Τώρα η ολοκαίνουργια Jordan Mae,μία make-up artist, προετοιμάζει το έδαφος για την επάνοδό της. Η Chandra, ένας επαγγελματίας φωτογράφος, ήταν η πρώτη από τις τρίδυμες που παντρεύτηκε το 2013.

Σύμφωνα με την Today, η Jordan Mae ποτέ δεν σκέφτηκε ότι θα μπορούσε ποτέ να αισθανθεί άνετα με το νυφικό και να δείξει το στήθος ή τους ώμους της.
Αλλά το να είναι σε θέση να βάλει ένα φόρεμα που να μπορεί να δείχνει το δέρμα της που ήταν συνηθισμένη να καλύπτει μέχρι εκείνη τη στιγμή και την έκανε να αισθάνεται καταπληκτικά.

fanpage.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου