Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Καίτη Γαρμπή: Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΓΟΛΓΟΘΑΣ της τραγουδίστριας

Καίτη Γαρμπή: Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΓΟΛΓΟΘΑΣ της τραγουδίστριας
Η τραγουδίστρια τελικά τα κατάφερε και σήμερα έχει έναν υπέροχο γιο...
Για τις δυσκολίες που πέρασε η Καίτη Γαρμπή, ώστε να αποκτήσει ένα παιδί, εξομολογείται στο περιοδικό «Hello». Κάνοντας την να σκεφτεί μέχρι και το ενδεχόμενο της υιοθεσίας. Δείτε τι εξήγησε η τραγουδίστρια.
Μήπως τελικά, δε θέλατε πολύ να κάνετε ένα δεύτερο παιδί;
«Όταν παντρευτήκαμε, θέλαμε πολύ να κάνουμε πολλά παιδιά, κι όταν διαπιστώθηκε μια επιπλοκή σε μένα, πήραμε την απόφαση να υιοθετήσουμε. Ο Δημήτρης όμως, αποφάσισε να μας ευλογήσει με τον ερχομό του και έτσι έσβησε κάθε σκέψη που αφορούσε οτιδήποτε άλλο εκτός από εκείνον».
Αυτό στη θεωρία ακούγεται ωραίο. Στην πράξη τι γίνεται;
«Που να ξέρω; Εγώ βλέπω μόνο την Αντζελίνα και τον Μπράντ να έχουν έξι παιδάκια και είμαι ευτυχισμένη για λογαριασμό τους. Είναι ευτυχία να έχεις πολλά παιδιά, αν φυσικά έχεις την οικονομική δυνατότητα να τα μεγαλώσεις. Αλλά και εμείς έχουμε ένα που κάνει για έξι».
Σε έχω ακούσει πολλές φορές να μιλάς υπέρ της υιοθεσίας. Έφτασες ποτέ ένα βήμα πριν;
«Έφτασα όταν μας είπε ο γιατρός ότι πρέπει να ακολουθήσουμε το δρόμο της εξωσωματικής. Τηλεφώνησα στον Διονύση να του το ανακοινώσω, και εκείνος, τρελός από αγωνία, με ρώτησε: «Θα πονέσεις; Αν ναι ούτε να το σκεφτείς, ας μην κάνουμε παιδιά, εγώ θέλω μόνο εσένα». Πόσοι άντρες θα είχαν αυτό το μεγαλείο ψυχής, να στηρίξουν με τέτοια λόγια τη σύντροφό τους; Θα τα θυμάμαι σε όλη μου την ζωή».

tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου