Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

«Θέλω να βγω, δεν αντέχω άλλο εδώ μέσα», λέει η μάνα της Αννυς μέσα από τη φυλακή

Εξοργισμένη μετά τις δηλώσεις της πεθεράς της νωρίτερα στην Ευελπίδων ότι δηλαδή εκείνη ζήτησε από την πεθερά της να πει κάτι διαφορετικό από τα πραγματικά γεγονότα
εμφανίζεται η μητέρα της αδικοχαμένης τετράχρονης Αννυ η οποία επαναλαμβάνει συνεχώς σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε πριν λίγο με το δικηγόρο της τον κ. Σταύρο Γεωργίου ότι μίλησε μεν με τη μητέρα του πατροκτόνου αλλά δεν της είπε αυτά που εκείνη ισχυρίστηκε σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους. 
«Μίλησα με την πεθερά μου αλλά της είπα να πει την αλήθεια ότι δηλαδή εκείνη είχε το παιδί για 15 μέρες που εγώ έλειπα στη Γερμανία, λέει ψέματα δεν είπα να πει κάτι άλλο», είπε στο δικηγόρο της και αναρωτήθηκε απευθυνόμενη σε εκείνον πότε θα βγει από τη φυλακή: «Θέλω να βγω, δεν αντέχω άλλο εδώ μέσα, πότε θα βγω επιτέλους;», του είπε για να εισπράξει σε έντονο ύφος την αρνητική απάντηση του κ. Γεωργίου ο οποίος της επισήμανε ότι δεν έπρεπε να μιλήσει σε κανένα διότι το μόνο πράγμα που κατάφερε είναι να καταστρέψει για μία ακόμη φορά τα πάντα.
Συγκεκριμένα στην τηλεφωνική αυτή συνομιλία που κράτησε λίγα λεπτά ως φαίνεται τα αίματα άναψαν με το δικηγόρο της Δημητρίνα.  
Δικηγόρος: «Μίλησες με την πεθερά σου;».
Δημητρίνα: «Ναι της τηλεφώνησα».
Δικηγόρος: «Εκείνη είπε ότι της είπες να σε βοηθήσει να βγεις μέσα από τη φυλακή για να βοηθήσεις και εσύ το γιο της».
Δημητρίνα: «Όχι δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο».
Δικηγόρος: «Εκείνη αυτό είπε σήμερα το πρωί πάντως».
Δημητρίνα: «Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο, εγώ της είπα να πει την αλήθεια και μόνο την αλήθεια ότι άφησα την Άννυ σε εκείνη τις 15 ημέρες που έλειπα στη Γερμανία, τίποτα από αυτά που είπε δεν ισχύει».
Δικηγόρος: «Δεν έπρεπε να μιλήσεις σε κανέναν σε αυτή τη φάση».
Δημητρίνα: «Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα έλεγε άλλα… Θέλω να βγω από εδώ μέσα δεν αντέχω άλλο, πότε θα βγω επιτέλους;».
http://www.tromaktiko.org 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου