Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Σκότωσε το σύντροφό της γιατί θα έβγαινε με τη Miss Ohio! (Εικόνες - Βίντεο)

Ένοχη για τη δολοφονία του συντρόφου της Ryan Poston με έξι σφαίρες κρίθηκε η 24χρονη Shayna Hubers.
Η on-off σχέση τους κρατούσε ένα χρόνο, με τη νεαρή
γυναίκα να σκοτώνει τον 29χρονο δικηγόρο στο διαμέρισμά του στις 12 Οκτωβρίου 2012 ενώ τον περίμενε στο ραντεβού τους, στις 21.30, η Miss Ohio 2012 Audrey Bolte.
Η Audrey Bolte, δεύτερη επιλαχούσα στα καλλιστεία, κατέθεσε στο δικαστήριο πως ανυπομονούσε για το ραντεβού τους, με εκείνον να μην εμφανίζεται ποτέ.
Εκείνο το βράδυ, η 21χρονη τότε Shayna Hubers κάλεσε στις 20.53 τις αρχές και είπε πως πυροβόλησε τον φίλο της επειδή ήταν σωματικά και λεκτικά βίαιος.
Ο 29χρονος έφερε τραύματα από έξι σφαίρες που δέχτηκε στο κεφάλι, την πλάτη και το σώμα με το ίδιο του το όπλο.
Το ζευγάρι είχε δειπνήσει το προηγούμενο βράδυ με τη μητέρα του Lisa και τον πατριό του Peter Carter και κάποια στιγμή τον πήρε απόμερα και του αποκάλυψε πως είχε ραντεβού με τη βασίλισσα ομορφιάς.
Ζήτησε μάλιστα τη συμβουλή του για το πως να το πει στη Shayna Hubers, με τον πατριό του να καταθέτει πως του είπε να είναι ειλικρινής, άμεσος και ευγενικός.
Όταν γύρισαν σπίτι τους τσακώθηκαν όπως και το επόμενο βράδυ που τελικά τον πυροβόλησε 6 φορές πάνω στην έκρηξη ζήλειας της.
Στη διάρκεια της δίκης οι εισαγγελείς παρουσίασαν και μηνύματα που είχε στείλει σε φίλο της στα οποία έλεγε πως πηγαίνουν μαζί σε σκοπευτήριο και σχεδίαζε να τον σκοτώσει και να φανεί σαν ατύχημα.



http://www.tromaktiko.org 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου