Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Σάλος από την άγνωστη κόρη του Κάρολου και της Νταϊάνα (Φώτο)

Σάλος από την άγνωστη κόρη του Κάρολου και της ΝταϊάναΚαι ενώ περιμένουμε την Κέιτ να γεννήσει από στιγμή σε στιγμή, τα ΜΜΕ έχουν πάρει φωτιά από δημοσίευμα που αποκακλύπτει ότι ο Γουίλιαμ και ο Χάρι έχουν μια άγνωστη αδελφή, τη Σάρα.

Φωτιές βάζει στο Μπάκινχαμ δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού "Globe" που ισχυρίζεται ότι ο πρίγκιπας Κάρολος
και η Νταϊάνα έχουν ακόμη μια κόρη, η οποία γεννήθηκε μέσω παρένθετης και ζει στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η "Σάρα", έτσι είναι το όνομα της 33χρονης άγνωστης και καλά κρυμμέης γαλαζοαίματης, γεννήθηκε πριν από τους πρίγκιπες Γουίλιαμ (William) και Χάρι (Harry) και η σύλληψή της δεν έγινε με τον τρόπο που φαντάζεται κανείς εκ πρώτης.

Όπως αναφέρει το περιοδικό, κατά τη διάρκεια εξονυχιστικών εξετάσεων ώστε να εξακριβωθεί αν η 19χρονη παρθένα και μέλλουσα, τότε, σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου είναι "γόνιμη" αμερικανός γιατρός είχε συλλέξει ωάριά της τα οποία και εν αγνοία των βρετανών γαλαζοαίματων γονιμοποίησε με σπερματοζωάρια του διαδόχου του θρόνου.
Σύμφωνα με το "δημοσίευμα επιστημονικής φαντασίας", όπως χαρακτηρίζεται από τα βρετανικά ΜΜΕ, ο "αδίστακτος" γιατρός δεν κατέστρεψε τα έμβρυα, σύμφωνα με την εντολή που είχε λάβει. Αντίθετα μάλιστα, το εμφύτευσε στην ίδια το τη γυναίκα η οποία έπεξε τον ρόλο της παρένθετης μητέρας για το μικρό πριγκιπόπουλο.
Και γεννήθηκε η Σάρα, τον Οκτώβτη του 1981, 10 μόλις εβδομάδες μετά τον μεγαλειώδη γάμο της Νταϊάνα και του Καρόλου. Και το "σενάριο" δεν σταματά εκεί.
Το περιοδικό ισχυρίζεται ότι η 33χρονη Σάρα ζει ινκόγκνιτο στη Νέα Αγγλία των ΗΠΑ, επειδή φοβάται για την ασφάλειά της, μετά το αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι το 1997, στο οποίο η πριγκίπισσα Νταϊάνα έχασε τη ζωή της, ενώ κατά την τελευταία επίσκεψη του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ στις ΗΠΑ, η κοπέλα είχε μια 45λεπτη συνάντηση με τη σύζυγο του "αδελφού" της.

womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου