Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Έξαλλη η Φουρέιρα, τα χώνει άγρια στον Σφακιανάκη!

Έξαλλη η Φουρέιρα, τα χώνει άγρια στον Σφακιανάκη! Στη λίστα με τους υποστηρικτές του Παντελή Παντελίδη προστέθηκε και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία εμφανίζεται μαζί
του σε νυχτερινό κέντρο.

Οι δυο τους την περασμένη Παρασκευή (24/4) έκαναν πρεμιέρα και εκεί βρέθηκαν και οι τηλεοπτικές κάμερες, στις οποίες η Ελένη μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόντρα του Νότη Σφακιανάκη με τον Παντελίδη. Και στο πρόσφατο σχόλιο του πρώτου για τον μαξιλαροπόλεμο στον Παντελή Παντελίδη, που το χαρακτήρισε ως… παρακμιακό!

Και ποιος είδε τη Φουρέιρα και δε φοβήθηκε, η οποία επηρεασμένη από την εμφάνιση της στη σκηνή ως.. τίγρης, έβγαλε τα νύχια της στο Notis. «Στις μέρες μας είναι λίγο ντροπή να λέμε για τον κόσμο ότι είναι παρακμιακός. Ποιος είναι παρακμιακός και ποιος δεν είναι; Αυτές οι ταμπέλες είναι λίγο αστείες! Δηλαδή ένας άνθρωπος που ζει στην Καλλιθέα ή στο Παγκράτι με ελάχιστα λεφτά είναι παρακμιακός, και κάποιος που ζει στην Γλυφάδα είναι ανώτερος; Αυτό είναι τεράστιο λάθος και μια άσχημη ταμπέλα και όποιος λέει κάτι τέτοιο έχει δικό του θέμα. Δε νομίζω ότι αντιπροσωπεύει εμένα, τον Παντελή και όλα τα νέα παιδιά!» ξέσπασε η νεαρή τραγουδίστρια.

http://www.womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου