Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Βανδή - Ντέμης: Μα πόση καψούρα πια; (Φώτο)

Βανδή - Ντέμης: Μα πόση καψούρα πια; (φωτό) Πρεμιέρα είχαν την περασμένη Παρασκευή (24/4) η Δέσποινα Βανδή και ο Στέλιος Ρόκκος. Και τη βραδιά εκείνη βρέθηκαν κάμποσοι celebrities, αλλά και αγαπημένα πρόσωπα και φίλοι των καλλιτεχνών.

Ανάμεσα τους και ο Ντέμης Νικολαϊδης, ο οποίος δεν γινόταν να απουσιάζει από την πρεμιέρα της συζύγου. Κι έχουμε να πούμε ότι
όσοι βρέθηκαν στα πρώτα τραπέζια και κοντά στον πρώην ποδοσφαιριστή, κόλλησαν από τα… μέλια του ζευγαριού!

«Μα πόση καψούρα πια» θα αναρωτιέσαι εσύ εύλογα. Κάμποση, σου λέει το ζεύγος, που 16 χρόνια μετά και παραμένει ερωτευμένο, όπως τον πρώτο τον καιρό. Τι κι αν κάθε λίγο και λιγάκι «σκάει» και από ένα δημοσίευμα, που θέλει το γάμο τους να περνάει κρίση; Βανδή και Ντέμης κλείνουν τα στόματα με τον καλύτερο τρόπο.

Και το διαπίστωσαν όσοι βρέθηκαν στην πρεμιέρα της τραγουδίστριας, η οποία από την πίστα δε σταμάτησε να αφιερώνει το ένα τραγούδι μετά το άλλο στο σύζυγό της, ενώ δεν έλεγε να πάρει τα μάτια της από πάνω. Αλλά κι εκείνος, όμως, σου λέει, δεν πήγε πίσω. Δεν ξεκόλλησε τα μάτια του από πάνω της (και πώς να το κάνει άλλωστε με τέτοιες σέξι εμφανίσεις), ενώ της έδειχνε την καρδιά του κάθε φορά που του αφιέρωνε ένα τραγούδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου