Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑΤΑ

Σαββατοκύριακο με ερωτικά πάθη και τρελλά ξεφαντώματα
Αστρολογικά πλούσιο, γοητευτικά επικίνδυνο και εξαιρετικά παθιασμένο προβλέπεται το τρέχον τριήμερο
Η Σελήνη σήμερα εξακολουθεί να κινείται στο απαιτητικό και παθιασμένο ζώδιο του Σκορπιού, όπου θα παραμείνει μέχρι απόψε τα μεσάνυχτα, όπου ο χορός της συχνά θα μας θυμίζει ένα παθιασμένο flamengo.
Διεκδικήσεις, έλεγχος, πάθος, σκληρές διαπραγματεύσεις οικονομικές αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Σχέσεις και έρωτες βρίσκονται στο προσκήνιο με ζήλειες, κτητικότητα, θέματα που έρχονται από το παρελθόν κ.λπ.
Τα ζώδια του νερού και της γης βιώνουν πιο άνετα βέβαια την σκορπίσια πλανητική επίδραση, ενώ του αέρα και της φωτιάς... ζορίζονται κάπως παραπάνω.
Στον αέρα επίσης πλανάται η πλανητική ενέργεια της συνεύρεσης της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω. Η όψη αυτή, πέραν της έντονης ερωτικής και συναισθηματικής χροιάς της, δίνει επίσης έμφαση στην επιθυμία και την επιδίωξη για υλικές και οικονομικές απολαβές. Από την άλλη, η βαθιά και μυστικιστική΄πλουτώνια επίδραση μας οδηγεί και σε πνευματικές ή ψυχικές... ανασκαφές και αναθεωρήσεις. Καρκίνοι και Αιγόκεροι επηρεάζονται περισσότερο από αυτήν την όψη.
Στο τέλος όμως, ένα θείο γενναιόδωρο χέρι έρχεται να απαλύνει και να... κοροϊδέψει όλα τα παραπάνω, με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη απόψε, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ξεφαντώσουμε και να περάσουμε ένα Σαββατοκύριακο, σκέτη «παιδική χαρά»!
Περνάμε ωραία, διασκεδάζουμε, βρισκόμαστε με παρέες και απελευθερωνόμαστε από ενοχές και φοβίες που μας ταλαιπωρούν. Μπαίνοντας στο πνεύμα του Τοξότη, μπορούμε να φιλοσοφήσουμε τις καταστάσεις γύρω μας και να «αποδράσουμε» από την «σκοτεινιάρα πραγματικότητα», αφήνοντας τον Ήλιο να μπει στις καρδιές μας και να δώσει λάμψη στα έργα μας!
Όλα τα ζώδια, αλλά περισσότερο του αέρα και της φωτιάς βιώνουν πιο ευχάριστα αυτήν την κατάσταση και ανοίγουν τα πανιά τους με νέες ιδέες και διάθεση για δράση και καλοπέραση.
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου