Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Αποκαλύπτεται ο εκτελεστής του Μπιν Λάντεν

Μετά από 3 χρόνια θα αποκαλυφθεί ποιος τράβηξε την σκανδάλη που τερμάτισε την ζωή του περιβόητου τρομοκράτη…
Σε μια τηλεοπτική συνέντευξη που θα προβληθεί σε δυο μέρη, στις 11 και 12 Νοεμβρίου, στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, θα μάθουμε την ταυτότητα του ανθρώπου που εκτέλεσε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν στην επιχείρηση των κομάντο των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ το 2011.
Μέχρι σήμερα η ταυτότητα του εκτελεστή, μέλους των Navy SEAL, είχε κρατηθεί μυστική για ευνόητους λόγους. Το 2011 βέβαια είχε δώσει μια μακροσκελή συνέντευξη στο περιοδικό Esquire αλλά κρατώντας την ανωνυμία του. Τότε μάλιστα είχε προκαλέσει αίσθηση καθώς είχε καταφερθεί κατά των ΗΠΑ ισχυριζόμενος πως μετά την αποχώρηση του από το επίλεκτο σώμα είχε αφεθεί στο έλεος του θεού, χωρίς οικονομικούς πόρους, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και κυρίως χωρίς προστασία.
Αυτή την φορά θα εμφανιστεί δημόσια στην τηλεόραση και οι πληροφορίες που διαρρέουν λένε πως θα αποκαλύψει βήμα προς βήμα τα γεγονότα που οδήγησαν στην εκτέλεση του πιο διάσημου τρομοκράτη στον κόσμο, μετά την επίθεση στους δίδυμους πύργους.
Μέσα σε αυτά περιλαμβάνονται πληροφορίες από την εκπαίδευση του έως και τις τελικές οδηγίες πριν το χτύπημα. Ακόμα αναμένεται να πληροφορηθούμε τις τελευταίες αντιδράσεις και τα λόγια του Μπιν Λάντεν πριν πέσει νεκρός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου