Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Τι συνέβη στη σορό του Ρόμπιν Ουίλιαμς; (Φώτο)

Τι συνέβη στη σορό του Ρόμπιν Ουίλιαμς;Ολόκληρες δέκα μέρες μετά τον ξαφνικό χαμό του αγαπημένου ηθοποιού, διέρρευσαν τελικά στη δημοσιότητα οι λεπτομέρειες της κηδείας του καθώς και κάποιες ερμηνείες για την αιτία πίσω από το απονενοημένο διάβημα του.
Οι κοντινοί του φίλοι γνώριζαν από καιρό ότι ο Ρόμπιν Γουίλιαμς (Robin Williams) έπασχε από κατάθλιψη, δίνοντας μάχη ενάντια στον εθισμό του στο αλκοόλ και την κοκαΐνη. Όμως κανένας δεν περίμενε ότι θα αποφάσιζε να κόψει μόνος του το νήμα με τη ζωή, μέχρι που βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του το πρωί της 11ης Αυγούστου, από την οικιακή βοηθό του.
Το τραγικό συμβάν δεν κολλούσε με τις υπόλοιπες κινήσεις του. Μάλιστα, στις αρχές του καλοκαιριού είχε ξαναμπεί σε κλινική αποτοξίνωσης για "ένα φρεσκάρισμα", ενώ ακόμη και την προηγούμενη μέρα είχε μια εκτενή συζήτηση με έμπιστο πρόσωπο σχετικά με διάφορα επαγγελματικά σχέδια του που βρίσκονταν σε εξέλιξη.
Η πηγή, που παραμένει ανώνυμη δήλωσε στο ΤΜΖ ότι ο 63χρονος Ουίλιαμς "ήταν απόλυτα απορροφημένος από την κουβέντα και είχε πολλές ερωτήσεις σχετικά με τις διάφορες συμφωνίες. …Φαινόταν δυστυχής, αλλά δεν ήταν κάτι ασυνήθιστο, αφού είχε συχνά τις μαύρες του" συνεπώς ήταν κάτι που μεσολάβησε κοντά στο περιστατικό το οποίο τον οδήγησε στην αυτοκτονία κι όχι μια πράξη που σχεδίαζε από καιρό, καταλήγει ο πληροφοριοδότης.
Παρομοίως, η γυναίκα, Σούζαν Σνάιντερ (Susan Schneider) επιμένει ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός παρέμενε νηφάλιος και συνεπής στην απόφαση του να απέχει από εθισμούς μέχρι την ημέρα του θανάτου του.
Το αποτύπωμα των χεριών και των ποδιών του αγαπημένου κωμικού μαζί με την υπογραφή του και το αγαπημένο του ρητό έξω από το Κινέζικο Θέατρο στο Λος Άντζελες.
Το μυστήριο της αιτίας παρέμενε άλυτο μέχρι πριν από λίγες μέρες, όταν έγινε γνωστό ότι ο Ουίλιαμς είχε διαγνωστεί και έπασχε σιωπηλά από τα πρώτα συμπτώματα της εκφυλιστικής ασθένειας του Πάρκινσον, για την οποία είχε αρχίσει φαρμακευτική αγωγή.
Το γεγονός αυτό κοινοποίησε με ανακοίνωση της η ίδια η σύζυγος του και έχει οδηγήσει τους στενούς του φίλους να πιστεύουν ότι αυτό ήταν τελικά που τον σκότωσε, καθώς ο συνδυασμός των αντικαταθλιπτικών που λάμβανε από χρόνια με το συγκεκριμένο φάρμακο για την Πάρκινσον μπορεί να έχει μοιραίες συνέπειες.
Ανάμεσα σ' εκείνους που υποστηρίζουν τη συγκεκριμένη εκδοχή είναι ο συνάδελφος και στενός φίλος του, Ρομπ Σνάιντερ (Rob Schneider – απλή συνωνυμία με τη Σούζαν) που έγραψε στο Twitter: "Τώρα που μπορούμε να μιλήσουμε ανοιχτά ο #Robin Williams ακολουθούσε θεραπεία με ένα φάρμακο για τα συμπτώματα της Πάρκινσον.Μια από τις παρενέργειες του φαρμάκου είναι η αυτοκτονία".
Σύμφωνα με τους ειδικούς, όντως η αυτή η ασθένεια μπορεί να επιδεινώσει μια προϋπάρχουσα κατάθλιψη, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί ποια συγκεκριμένη αγωγή ακολουθούσε ο κωμικός ηθοποιός και τι αλληλεπιδράσεις μπορεί να είχε μαζί με τα υπόλοιπα φάρμακα που έπαιρνε ο ίδιος.
Εντωμεταξύ, παράλληλα με το μυστικό για την Πάρκινσον, διέρρευσε και το πιστοποιητικό του θανάτου του διευκρινίζει πως η σορός του πρωταγωνιστή του "Κύκλου των Χαμένων Ποιητών" αποτεφρώθηκε και η στάχτη του σκορπίστηκε στη θάλασσα, στον κόλπο του Σαν Φραντσίσκο, κοντά στην περιοχή όπου έζησε σχεδόν 50 χρόνια από τη ζωή του.
Όπως επιβεβαίωσε το περιοδικό People, η τελετή της αποτέφρωσης έγινε την επομένη του θανάτου του, ενώ οι στάχτες του σκορπίστηκαν σε μνημόσυνο που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, πάντα σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου