Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - Οργισμένη απάντηση του Δημάρχου Δαμιανού Ιορδανίδη στον Δημήτρη Τσούφη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

      Οι εκλογές της 25ης Μαΐου  2014 ανέδειξαν κάποια  καινοφανή για τα  αυτοδιοικητικά  μας  ήθη φαινόμενα και συμπεριφορές.
 Ο κ. Τσούφης Δημήτριος λοιπόν,  κατά   την προσφιλή του τακτική (από την προεκλογική περίοδο) , βυσσοδομεί   εναντίον της Διοίκησης του Δήμου Νέας Προποντίδας κατά τρόπο άκρως συκοφαντικό και ψευδέστατο από  κάποια  τηλεοπτικά παράθυρα.
Περιμένουμε από τον κ. Τσούφη να καταθέσει τα στοιχεία του στον Εισαγγελέα .Αλλιώς είναι ένας κοινός  συκοφάντης και αυτό επισύρει συνέπειες για τον ίδιο.
Πέρα απ΄ αυτό είναι γνωστή η διαδρομή  και η πορεία του καθενός από εμάς  στον τόπο αυτό . Την τιμή και την ηθική μου δεν την.....
διαπραγματεύτηκα  με κανέναν (και αυτό είναι γνωστό στην πιάτσα)και βέβαια ούτε με τον κ .Τσούφη το συζητώ.  Άλλωστε είναι και ο πλέον ακατάλληλος γι ΄αυτό.

Ο κόσμος που μας ακούει ξέρει πολύ καλά και εμάς και τον     κ. Τσούφη. Η δική μου πορεία ,κοινωνική, επαγγελματική και αυτοδιοικητική είναι διαφανής και ολοκάθαρη και αυτό οι συμπολίτες μας επανειλημμένα το έχουν τιμήσει.
Όποιος μπορεί ας υποστηρίξει το ίδιο για τον εαυτό του.
Αυτά σε ότι προσωπικά με αφορά ως Δήμαρχο  Νέας Προποντίδας .    
                                                               
                                            Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ  ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ

πηγή:simantra.gr




                                                                   ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου