Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - Ρεπορτάζ για τη ληστεία στο γουναράδικο στην Καλλιθέα Χαλκιδικής

Ivan-SavvidisΦορώντας αποκριάτικες μάσκες, οι δράστες εισέβαλαν στην επιχείρηση – Εφιαλτικές στιγμές έζησε η ανιψιά του Ιβάν Σαββίδη – Άρπαξαν 50 γούνες, συνολικής αξίας 200.000 ευρώ
Όλα έγιναν χθες το μεσημέρι σε γνωστό γουναράδικο που
βρίσκεται στην Καλλιθέα Χαλκιδικής και ανήκει στην ανιψιά του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.
Φορώντας αποκριάτικες μάσκες, οι δράστες εισέβαλαν στην επιχείρηση και υπό την απειλή πιστολιού αρχικά ακινητοποίησαν την 52χρονη ιδιοκτήτρια και την 33χρονη υπάλληλό της, ενώ στη συνέχεια έδεσαν τα θύματά τους με μονωτική ταινία.
Οι ληστές με γρήγορες κινήσεις βούτηξαν 50 γούνες, συνολικής αξίας 200.000 ευρώ, σύμφωνα με εκτίμηση της ιδιοκτήτριας και διέφυγαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει έξω από το κατάστημα. Μετά το αρχικό σοκ, η ιδιοκτήτρια ειδοποίησε την αστυνομία αλλά ήταν αργά.
Όταν έφτασε στο σημείο περιπολικό, διαπιστώθηκε πως οι ληστές είχαν προλάβει να απομακρυνθούν. Στο σημείο έφτασε και η σήμανση για δακτυλικά αποτυπώματα και οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Για την υπόθεση αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις εντός της ημέρας. Σύμφωνα με εκτιμήσεις αστυνομικών, οι δράστες παρακολουθούσαν για ώρα τα όσα συνέβαιναν στο γουναράδικο και χτύπησαν όταν ήταν σίγουροι πως οι δύο γυναίκες ήταν μόνες στο κατάστημα και πως έξω από αυτό η κίνηση ήταν περιορισμένη…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου