Μπορούμε να την ονομάσουμε και «πίτσα του θανάτου» μιας και είναι σχεδόν σίγουρο πως το στομάχι μας θα εκραγεί στην πρώτη μπουκιά.
Αν δείτε όμως τα υλικά, μάλλον δε θα μπορέσετε να
αντισταθείτε!
Στην ουσία αποτελείται από -σχεδόν- ότι κρέας πωλείται σε ένα σούπερ μάρκετ και… λίγη ζύμη!
Ανακατέψτε τον κιμά με ένα αυγό, αλάτι και πιπέρι.
Στη συνέχεια τυλίξτε τον κιμά γύρω από τα λουκάνικα.
Και ψήστε τα στο γκριλ.
Δεν τελειώσαμε! Τυλίξτε τα «λουκανο-σουτζουκάκια» με μπέικον και βάλτε τα να πάρουν λίγο χρώμα.
Κόψτε τα σε λωρίδες και αφήστε τα στην άκρη.
Ψιλοκόψτε τα υπόλοιπα λουκάνικα και τσιγαρίστε τα.
Μόλις ετοιμάσετε τη ζύμη της πίτσας σας, απλώστε την σε ένα ταψί για κέικ, όπως στην παρακάτω εικόνα.
Ρίψτε μέσα τις ροδέλες που φτιάξατε στην αρχή, το ψιλοκομμένο λουκάνικο και τριμμένο τυρί.
Και καλύψτε τα με πεπερόνι!
Βάλτε από πάνω άλλη μια στρώση ζύμης, σάλτσα, περισσότερο τυρί και βάλτε το στο φούρνο.
Έτοιμοι να εκτοξεύσετε τη χοληστερίνη σας στα ύψη;
fanpage.gr
Αν δείτε όμως τα υλικά, μάλλον δε θα μπορέσετε να
αντισταθείτε!
Στην ουσία αποτελείται από -σχεδόν- ότι κρέας πωλείται σε ένα σούπερ μάρκετ και… λίγη ζύμη!
Ανακατέψτε τον κιμά με ένα αυγό, αλάτι και πιπέρι.
Στη συνέχεια τυλίξτε τον κιμά γύρω από τα λουκάνικα.
Και ψήστε τα στο γκριλ.
Δεν τελειώσαμε! Τυλίξτε τα «λουκανο-σουτζουκάκια» με μπέικον και βάλτε τα να πάρουν λίγο χρώμα.
Κόψτε τα σε λωρίδες και αφήστε τα στην άκρη.
Ψιλοκόψτε τα υπόλοιπα λουκάνικα και τσιγαρίστε τα.
Μόλις ετοιμάσετε τη ζύμη της πίτσας σας, απλώστε την σε ένα ταψί για κέικ, όπως στην παρακάτω εικόνα.
Ρίψτε μέσα τις ροδέλες που φτιάξατε στην αρχή, το ψιλοκομμένο λουκάνικο και τριμμένο τυρί.
Και καλύψτε τα με πεπερόνι!
Βάλτε από πάνω άλλη μια στρώση ζύμης, σάλτσα, περισσότερο τυρί και βάλτε το στο φούρνο.
Έτοιμοι να εκτοξεύσετε τη χοληστερίνη σας στα ύψη;
fanpage.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου