Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Χώρισε τον Κασιδιάρη, παντρεύτηκε κρυφά και είναι και έγκυος! (Φώτο)

Όταν ένας άνθρωπος βγαίνει από σπόντα στα media αλλά μέσα του όλη αυτή η προβολή δεν του ταιριάζει… μπορεί αν είναι δυνατός να το σταματήσει. Και τα παραδείγματα είναι πολλά. Είναι όλα θέμα χαρακτήρα.
Το συγκεκριμένο κορίτσι αποφάσισε μέσα σε μια νύχτα
ν΄αλλάξει τη ζωή του. Και το έκανε όταν οι παπαράτσι και τα μέσα την κυνηγούσαν επειδή επέλεξε για ένα διάστημα να συνδεθεί συναισθηματικά με τον Κασιδιάρη.
Όταν είδε πώς όλη αυτή η κατάσταση την πνίγει… έστειλε τον Βουλευτή της Χρυσής Αυγής «αδιάβαστο»… κοινώς τον χώρισε… παράτησε το modeling και επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα της.
Εκεί λοιπόν μετά από ένα διάστημα γνώρισε τον Μάρκο. Τον άντρα που παντρεύτηκε κρυφά και μακριά απ΄όλους με πολιτικό γάμο και πλέον μέσα της μεγαλώνει τον καρπό του έρωτά τους.
Η Έλενα Κωνσταντινίδου περιμένει κοριτσάκι και είναι στον τέταρτο μήνα.
Ευχόμαστε στο κορίτσι αυτό να έχει υγεία, με το καλό να έρθει στη ζωή το κοριτσάκι της και να έχει μια ευτυχισμένη ζωή. (gossip-tv.gr)
http://www.tromaktiko.org 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου