Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Λάσπες, ηλεκτροπληξίες και συρματοπλέγματα – Ενας διαφορετικός αγώνας (Φώτο)

Τρέχουν, σέρνονται, κρέμονται, βυθίζονται στη λάσπη, πέφτουν σε λάκκους με παγάκια, παθαίνουν μικρές ηλεκτροπληξίες και κόβονται σε συρματοπλέγματα.
Οι αγώνες «Tough Mudder» απευθύνονται μόνο σε αυτούς

που αντέχουν γυμνάσια στρατιωτικού τύπου.



O Will Dean είναι ο εμπνευστής και ιδιοκτήτης της Tough Mudder, της εταιρείας που είναι ο μεγαλύτερος διοργανωτής αγώνων σε extreme πίστα εμποδίων.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2010 και ήδη έχει γνωρίσει τεράστια ανάπτυξη. «Για το 2012 υπολογίζαμε να έχουμε 7.000 συμμετέχοντες, τελικά είχαμε 250.000» έλεγε ο Will Dean σε πρόσφατη συνέντευξή του στο BBC όπου επεσήμανε επίσης πως όλες οι εκδηλώσεις που διοργανώνει έχουν ξεπουλήσει θέσεις μήνες πριν.


Το 2013 περισσότεροι από 500.000 άνθρωποι συμμετείχαν σε κάποιο από τα event του σε ΗΠΑ, Αγγλία και Αυστραλία.

Νικητής είναι όποιος καταφέρει να τερματίσει ανεξαρτήτως χρόνου, ενώ μεγάλη σημασία δίνεται στην ομαδική συνεργασία.

Είναι σκληρό, αλλά είναι και ευχάριστο. Είναι ανταγωνιστικό, αλλά είναι και ομαδικό. Και το 78% των συμμετεχόντων ολοκληρώνει με επιτυχία τη διαδρομή.

«Ο ένας βοηθά τον άλλον, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συναντήσεις νέους ανθρώπους», δηλώνει η 40χρονη Melanie και συμπληρώνει:«Είναι πολύ ωραίο να γίνεσαι και πάλι ένα μεγάλο παιδί, να σκαρφαλώνεις και να σέρνεσαι μέσα στις λάσπες, να πιέζεις τον εαυτό σου πέρα από τα όρια σου».



ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου