Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Εντοπίστηκε το πρώτο εύρημα της χαμένης πτήσης MH370 της Malaysia;

Εντοπίστηκε το πρώτο εύρημα της χαμένης πτήσης MH370 της Malaysia;
Μπορεί ένα ελάχιστο σε μέγεθος εύρημα να αλλάξει τα δεδομένα; Ναι, είναι δυνατό.
Αν επιβεβαιωθεί ότι μπορεί να προέρχεται από τη μοιραία πτήση αυτό το μικρό πακέτο μαντιλάκια με τα διακριτικά της εταιρείας Malaysia Airlines που βρέθηκε σε παραλία της Αυστραλίας ίσως αλλάξει τα δεδομένα των ερευνών.
Έναν ολόκληρο χρόνο από τη μοιραία πτήση (ήταν 8 Μαρτίου του 2014 όταν το αεροσκάφος με τους 239 επιβάτες χάθηκε μυστηριωδώς ) κάποιοι απλοί άνθρωποι που έκαναν τη βόλτα τους σε μια παραλία 200 χιλιόμετρα βόρεια του Πέρθ της Αυστραλίας εντόπισαν ένα πακέτο μαντηλάκια με τα διακριτικά της εταιρείας.

Το εύρημα δεν θα ήταν και τόσο ασυνήθιστο εάν δεν ήταν κλειστό. Δεν είχε δηλαδή χρησιμοποιηθεί και αυτό κινεί υποψίες. Μήπως προέρχεται από το χαμένο αεροσκάφος που κατέπεσε πριν οι επιβάτες προλάβουν να χρησιμοποιήσουν τα μαντηλάκια;

Η παραλία βρίσκεται εκατοντάδες χιλιόμετρα από τον χώρο όπου έγιναν έρευνες ανοιχτά της Αυστραλίας. Πρόκειται για ένα πολύ μικρό αντικείμενο, ωστόσο οι συνθήκες που επικρατούσαν έναν χρόνο πριν στην περιοχή είναι πολύ πιθανό να παρέσυραν τα μεγάλα και βαρύτερα αντικείμενα στα βάθη του ωκεανού. 

Το πακέτο με τα μαντηλάκια τώρα θα εξεταστεί από τους ειδικούς και εάν υπάρξουν ενδείξεις ότι μπορεί να προέρχεται από το μοιραίο αεροπλάνο που χάθηκε χωρίς να αφήσει το παραμικρό ίχνος είναι δεδομένο ότι θα αναθερμάνει τις έρευνες σε μια περιοχή πιο κοντά στη δυτική και βόρεια ακτή της Αυστραλίας.

Πηγή DailyMail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου