Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Πανθρακικός – ΠΑΟΚ προς «Κλεάνθης Βικελίδης»!

Πανθρακικός – ΠΑΟΚ προς «Κλεάνθης Βικελίδης»! | onsports.gr
Ορατό είναι το ενδεχόμενο να διεξαχθεί στο γήπεδο του Άρη το παιχνίδι του Πανθρακικού με τον ΠΑΟΚ!

Το Σάββατο 21 Μαρτίου είναι προγραμματισμένο να γίνει το παιχνίδι ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον ΠΑΟΚ. Η κακή κατάσταση, όμως, του αγωνιστικού χώρου στο ΔΑΚ Κομοτηνής – η οποία οδήγησε και στην αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό – μπορεί να φέρει μια απρόσμενη εξέλιξη. Από τη στιγμή που η κακοκαιρία που έπληξε την Κομοτηνή και την ευρύτερη περιοχή της Ροδόπης, έχει… σμπαραλιάσει το χόρτο στο ΔΑΚ, δεν αποκλείεται το επόμενο εντός έδρας του Πανθρακικού να γίνει στη δεύτερη έδρα που έχει δηλώσει η ομάδα.
Αυτή δεν είναι άλλη από το «Κλεάνθης Βικελίδης», την έδρα του Άρη, με τον ΠΑΟΚ να αγωνίζεται στο σπίτι του… άσπονδου συμπολίτη αν επαληθευτούν οι φήμες. Πάντως, αυτό είναι κάτι αρκετά μακρινό για την ώρα. Ο Πανθρακικός έτσι κι αλλιώς αυτή την εβδομάδα παίζει στο Περιστέρι, οπότε το γήπεδο δεν θα επιβαρυνθεί, ενώ παράλληλα θα πρέπει κι η τεχνική εταιρία που είναι υπεύθυνη για το γήπεδο, να δώσει αρνητική εισήγηση για να γίνει αγώνας σε αυτό. Επίσης, θα πρέπει να δώσει το «ΟΚ» και η Σούπερ Λίγκα για να χρησιμοποιηθεί η δεύτερη έδρα του Πανθρακικού.
Αν πάντως, λάβει κανείς υπόψη του όσα είπε ο υπεύθυνος της εταιρείας «Econ 21» που είναι υπεύθυνη για το γήπεδο, δεν αποκλείεται τελικά να είναι και πραγματικό το σενάριο για το ματς με τον ΠΑΟΚ στο «Βικελίδης». Ο κ. Παπακωνσταντίνου, υπεύθυνος της εταιρείας, μίλησε στον «Αθλητικό Metropolis» και σύμφωνα με όσα είπε το ΔΑΚ δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί άλλο για φέτος από τον Πανθρακικό!
«Το γήπεδο της Κομοτηνής έχει ξεκινήσει και υποβαθμίζεται από τα μέσα Δεκεμβρίου. Οι έντονες βροχοπτώσεις σε συνδυασμό με το ανύπαρκτο αποστραγγιστικό σύστημα έχει προκαλέσει αυτά τα τεράστια προβλήματα. Παράλληλα, το τελευταίο διάστημα με τους συνεχόμενους αγώνες συν τα ματς Κυπέλλου έχει υποβαθμιστεί ακόμη περισσότερο, κάτι που φαινόταν σχεδόν σε κάθε αγώνα. Για το ματς με τον Ολυμπιακό, τώρα, η θηριώδης βροχή ξεκίνησε μία μέρα πριν τον αγώνα και συνεχίστηκε και το Σάββατο. Ενδεικτικά σας αναφέρω ότι την περασμένη Παρασκευή και Σάββατο έπεσαν στην Κομοτηνή 124 χιλιοστά βροχής», είπε χαρακτριστικά ενώ για το ματς με τον ΠΑΟΚ, πρόσθεσε:
«Όπως είναι τώρα το γήπεδο, με την παντελή έλλειψη αποστραγγιστικού, δεν μπορεί κανείς αν θέλει να είναι τεχνικά σοβαρός, να δώσει με ασφάλεια έναν χρόνο αποκατάστασης γιατί για να γίνουν οι εργασίες πρέπει πρώτα να στεγνώσει το γήπεδο. Αν δεν στεγνώσει δεν μπορεί να κάνει κάποιος τίποτα, ούτε με μηχάνημα ούτε με χέρια. Αν σταματήσουν οι κακές καιρικές συνθήκες ακόμα και σήμερα και είναι πιο ευνοϊκές, κάνοντας μια υπόθεση εργασίας, ίσως θα μπορούσε να παιχτεί ένας αγώνας στις συνθήκες που υπήρχαν στο παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ. Η τεχνική μου άποψη είναι ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο στοίχημα και πιθανόν να μην μπορέσει κάτω από αυτές τις συνθήκες ο Πανθρακικός να συνεχίζει να παίζει στον δεύτερο γύρο στο γήπεδο αυτό».
onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου