Είτε προτιμάτε τα πράσινα και πιο ξινά ή τα κόκκινα και πιο ώριμα, τα μήλα πρέπει να μπουν για τα καλά στην καθημερινή σας διατροφή, αφού εκτός από πλούσιες πηγές αντιοξειδωτικών, σας προστατεύουν και από τον καρκίνο του παχέος εντέρου, σύμφωνα με μελέτη που έχει δημοσιευτεί παλαιότερα
στο Journal of Nutrition.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, φαίνεται πως η πηκτίνη του μήλου αποτελεί μια από τις πιο ευεργετικές διαλυτές φυτικές ίνες, που προάγει την αντικαρκινική δράση. Άλλες τροφές που περιέχουν πηκτίνη είναι τα πορτοκάλια, οι φράουλες, τα σταφύλια, τα καρότα, οι μπανάνες, το λάχανο κ.ά.
www.newsitamea.gr
στο Journal of Nutrition.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, φαίνεται πως η πηκτίνη του μήλου αποτελεί μια από τις πιο ευεργετικές διαλυτές φυτικές ίνες, που προάγει την αντικαρκινική δράση. Άλλες τροφές που περιέχουν πηκτίνη είναι τα πορτοκάλια, οι φράουλες, τα σταφύλια, τα καρότα, οι μπανάνες, το λάχανο κ.ά.
www.newsitamea.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου