Στα 18 του ήθελε να κατακτήσει τον κόσμο της Οικονομίας. Στα 30 του κατάφερε να γίνει ένας επιτυχημένος Οικονομολόγος. Δέκα χρόνια μετά ένιωσε την ανάγκη να επιστρέψει στη γη τον προγόνων του και να ακολουθήσει το επάγγελμά…
τους. Εκείνο του ελαιοπαραγωγού. Σήμερα, ο Παύλος Καπλάνης, στα 40 του χρόνια ανήκει σε εκείνους τους Έλληνες που διακρίνονται από σπουδαίους κριτές του εξωτερικού ακόμα και αν δεν έχει βρεθεί ποτέ ανάμεσά τους.
Ο Μεσσήνιος επιχειρηματίας, έχει κάνει τους Άγγλους, τους Ελβετούς και τους Ιάπωνες να παραμιλούν για την ποιότητα του λαδιού «Andelea» που παράγεται στη μεσσηνιακή γη. Πρόσφατα, το προϊόν του ανταγωνίστηκε με επιτυχία 10.000 εξαιρετικής ποιότητας τρόφιμα απ» όλο τον κόσμο στο διαγωνισμό Great Taste Awards 2014 της Αγγλίας και κατέκτησε την πρωτιά αφού απέσπασε από ένα αστέρι και από τους 400 κριτές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου