Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Εντυπωσιακό βίντεο: Πώς γίνεται ένα τατουάζ (Βίντεο)

20140928_54281a97e5e7dΣτο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε σε αργή κίνηση πώς ακριβώς γίνεται ένα τατουάζ. Πριν το δείτε διαβάστε ακόμη μερικές συμβουλές που θα σας φανούν χρήσιμες στην περίπτωση που θέλετε να κάνετε τατουάζ.

Τι να προσέξετε όταν κάνετε τατουάζ

Μην κάνετε τατουάζ παρά μόνο σε κατάλληλους χώρους που σας έχουν συστήσει αποφύγετε να κάνετε κάποιο τατουάζ σε πλανόδιους που υπόσχονται να σας κάνουν τατουάζ με κάποιο αυτοσχέδιο μηχάνημα.
Το τατουάζ πρέπει να γίνεται από έμπειρο επαγγελματία σε καθαρό χώρο. Το πιο σημαντικό είναι να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής, ώστε να αποφύγετε  να κολλήσετε κάποιο νόσημα (π.χ. ηπατίτιδα, τέτανο).


Εντυπωσιακό video: Πώς γίνεται ένα τατουάζ

Μην κάνετε τατουάζ αν δείτε ότι ο χώρος του εργαστηρίου δεν είναι καθαρός και δεν έχει τα απαραίτητα σύνεργα αποστείρωσης (π.χ. κλίβανο).
Δείτε επίσης ότι οι βελόνες που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν αποστειρώνονται μπροστά σας.
Αν είστε γυναίκα ένας παράγοντας που θα πρέπει να λάβετε υπόψη τους είναι ότι στην περίπτωση εγκυμοσύνης, μπορεί το τατουάζ να χαλάσει στην περίπτωση που γίνει σε περιοχή όπου εμφανιστούν ραγάδες (π.χ. στη μέση, στην κοιλιά, τους γλουτούς ή τους μηρούς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου