Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - Άνοιξε σήμερα η κατασκήνωση του ΑΠΘ στο Ποσείδι Χαλκιδικής

Σήμερα Πέμπτη 26 Ιουνίου, η Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση του ΑΠΘ στο Ποσείδι Χαλκιδικής, υποδέχτηκε τους πρώτους κατασκηνωτές. Η κατασκήνωση παρέχει και για φέτος αναβαθμισμένες υπηρεσίες κατόπιν σημαντικών παρεμβάσεων που πραγματοποιήθηκαν στις υποδομές της τις
προηγούμενες χρονιές, όπως η λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού, η ολοκλήρωση της ανακαίνισης των οικίσκων και ο υπαίθριος χώρος στάθμευσης.
Καθ' όλη τη διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου προγραμματίζεται πλήθος πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων από ομάδες φοιτητών και από τα Τμήματα του Α.Π.Θ. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί σε περιβαλλοντικές δράσεις που σχετίζονται με την εξοικονόμηση ενέργειας, την αποφυγή της ρύπανσης, τη διατήρηση των φυσικών πόρων και την καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης και ευαισθησίας.
Ενημερωθείτε για τον Κανονισμό Λειτουργίας, τον Τιμοκατάλογο και για το ποιοι έχουν δικαίωμα διαμονής ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου