Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

«Πόσο άδικο Θεέ μου»! Αδυνατούν να πιστέψουν την τραγωδία...

Απέραντη θλίψη σε όλη την πόλη έχει σκορπίσει ο θάνατος των τριών παιδιών στον μώλο της Αγίου Νικολάου τα ξημερώματα, ενώ ακόμη παραμένουν
αναπάντητα τα ερωτηματικά για τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό ατύχημα.

Φως αναμένεται να ρίξει η εξέταση του ιατροδικαστή η οποία ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν κατέληξε σε συμπεράσματα και ποιά είναι αυτά, ενώ δεν έχουν γίνει ακόμη επίσημες ανακοινώσεις ούτε από το Λιμεναρχείο.
Την ίδια ώρα στο fb των θυμάτων γράφονται μηνύματα θρήνου.
«Δυστυχως εσας τους 3 πια δεν μπορουμε να σας βοηθησουμε… Τι να πω τοσα χρονια απο το δημοτικο και γειτονες και ξαφνικα εκει που ήμασταν συνομιλικοι ,συμμα8ητες,γειτονες ξαφνικα χανεσαι… ΕΥΧΟΜΑΙ να αναπαυτείς εν ΕΙΡΗΝΗ δεν μπορω να πω κατι αλλο και πολλα ειπα… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ παιδαρε μου…
Υ.Γ.
οταν ειρθα το πρωι με την υπηρεσια μου να προσφερω βοηθεια αληθεια τρελαθηκα»…
«ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙ………. ΑΔΙΚΟ ΘΕΕΕΕΕ ΜΟΥ»
Σκηνές αρχαίας τραγωδίας νωρίς το μεσημέρι στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου. Εκει είχαν μεταφερθεί οι σοροί των τριών νέων που βρήκαν τραγικό θάνατο μέσα στο κόκκινο αυτοκίνητο που έπεσε τα ξημερώματα στο βυθό του πατραίκου μπροστά από το μόλο της Αγίου Νικολάου. Οι συγγενείς τους είχαν μεταβεί στο χώρο του νοσοκομείου για να αναγνωρίσουν τα παιδιά και να ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες ώστε να προχωρήσει και το προανακριτικό έργο του λιμεναρχείου για τα αίτια που οδήγησαν στην τραγωδία.
Νεκροί είναι η Ρεγγίνα Ζαπάντη του Ιακώβου φοιτήτρια από την Πάτρα, ο Ανδρέας Αλέξης του Βησσαρίωνα, φοιτητής Γεωλογίας, που εργαζόταν στο καφέ Cielo και ήταν γιος αστυνομικού, ενώ η τρίτη νεκρή είναι η Γεωργιάνα Μουραφέτη από την Καλαμάτα.
Οι τρεις σοροί έχουν μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, για να γίνει νεκροψία, ενώ οι τρεις διασωθέντες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «’Άγιος Ανδρέας», προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα έξι παιδιά, είχαν γνωριστεί λίγες ώρες νωρίτερα σε πάρτι. Όταν τελείωσε το πάρτι επιβιβάστηκαν και οι έξι στο αυτοκίνητο, προκειμένου να επιστρέψουν στα σπίτια τους.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου κατευθύνθηκε στον δρόμο που βρίσκεται μέσα στο λιμάνι της Πάτρας και οδηγεί από τον μόλο της Αγίου Νικολάου προς την ιχθυόσκαλα. Κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, το αυτοκίνητο έπεσε στην θάλασσα.
Άνδρες του Λιμενικού πραγματοποιούν έρευνες και παίρνουν καταθέσεις, προκειμένου να εξακριβώσουν το πώς βρέθηκε το αυτοκίνητο στη θάλασσα.
Ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι λιμενικοί είναι η ολισθηρότητα του οδοστρώματος.
Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης δήλωσε για τους τρεις νέους που χάθηκαν άδικα σήμερα από τη ζωή:
Η Πάτρα σήμερα θρηνεί για τον άδικο χαμό τριών νέων παιδιών της.
Δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να απαλυνθεί ο πόνος των οικογενειών τους. Μένουμε αμίλητοι μπροστά σε αυτή την τραγωδία.
Η καρδιά και η ψυχή μας είναι κοντά τους. 
Αν βρήκατε ενδιαφέρων αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου