Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - Ευχές για τη νέα σχολική χρονιά (Φώτο)

Μια νέα σχολική χρονιά αρχίζει και οι μαθητές καλούνται να επιστρέψουν στα θρανία, στο δημιουργικό τους έργο. Ένας νέος κύκλος ζωής και μάθησης αρχίζει με όνειρα, με στόχους, με προοπτικές προόδου και επιτυχίας.
Είναι γεγονός ότι και η φετινή σχολική χρονιά, όπως πολλές
προηγούμενες, ξεκινάει με σοβαρά προβλήματα και ελλείψεις. Ελπίζω ότι η Πολιτεία θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα ενεργήσει προς όφελος της ομαλής διεξαγωγής της εκπαιδευτικής διαδικασίας. 
Στους μαθητές και στις μαθήτριες εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή πρόοδο, να έχουν υγεία, υπομονή και δύναμη στο ταξίδι τους στους δρόμους της γνώσης και της πνευματικής τους καλλιέργειας.
Παράλληλα, εύχομαι στην εκπαιδευτικούς των σχολείων του Δήμου μας, οι οποίοι καλούνται να μεταλαμπαδεύσουν τη γνώση στους μαθητές μέσα σε αντιξοότητες και ελλείψεις, καλή δύναμη στο παιδαγωγικό τους έργο και να έχουν τη έμπνευση να καθοδηγούν τους νέους μας στο δρόμο της αναζήτησης και της γνώσης. Αλλά και στους γονείς των μαθητών εύχομαι υγεία, υπομονή και επιμονή, έτσι ώστε να αποτελούν για τα παιδιά τους στήριγμα και πρότυπο ως συνοδοιπόροι στο δύσκολο δρόμο των παιδιών τους. 
Ως Δήμαρχος Ν. Προποντίδας, εκπροσωπώντας το νέο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θέλω να διαβεβαιώσω ότι καταβάλλουμε συνεχείς προσπάθειες, ώστε οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του τόπου μας να είναι αφοσιωμένοι στο σπουδαίο έργο τους. Θα πορευτούμε μαζί προκειμένου, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων μας, να αντιμετωπίσουμε από κοινού και να δώσουμε λύσεις στα όποια προβλήματα παρουσιαστούν. Ο Δήμος μας θα κάνει ό,τι είναι δυνατό, μέσα στις παρούσες δυσμενείς συνθήκες, διεκδικώντας και διασφαλίζοντας τις καλύτερες συνθήκες, για την εξέλιξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Καλή εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία.












Ο Δήμαρχος
Εμμανουήλ Καρράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου