Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - Συντήρηση του Ειδικού Σχολείου Πορταριάς από τον Δήμο Ν. Προποντίδας

bapsimo portaria1
- Ενόψει και της νέας σχολικής χρονιάς
Στη συντήρηση τμήματος του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου – Ειδικού Νηπιαγωγείου Νέας Προποντίδας (με έδρα την Πορταριά), προχώρησε ο Δήμος Νέας Προποντίδας, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.
Συγκεκριμένα οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν περιελάμβαναν αστάρωμα και βάψιμο αιθουσών και αποκατάσταση υγρασιών, προκειμένου να λειτουργήσουν οι αίθουσες και να υποδεχθούν τα παιδιά μας χωρίς προβλήματα.
bapsimo portaria2
«Ο Δήμος Νέας Προποντίδας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια σε αυτή τη δύσκολα οικονομικά συγκυριακή στιγμή για τη χώρα να βρίσκεται κοντά στα παιδιά θέτοντας ως προτεραιότητά του την αναβάθμιση των υποδομών των σχολικών μονάδων», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση ο Δήμος Ν. Προποντίδας, παραδεχόμενος ωστόσο ότι τα προβλήματα που υπάρχουν στα σχολεία είναι πολλά: «Προφανώς, τα αιτήματα και οι ανάγκες των σχολικών μονάδων είναι πολλά. Ο Δήμος θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, με τη βοήθεια του προσωπικού του, να βρίσκεται ενεργά κοντά σε όλους τους Διευθυντές και τους μαθητές του Δήμου και να επεμβαίνει κατά προτεραιότητα όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο καθ' όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς», καταλήγει η ανακοίνωση.
http://www.halkidikifocus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου