Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - "Άρωμα" Σμύρνης στα Χρυσοστόμεια 2015 (εικόνες και βίντεο)

xrisostomia lalitades2- Στη μνήμη του εθνοϊερομάρτυρα Χρσυσοστόμου Σμύρνης καθώς και των πεσόντων στη Μικρασιατική καταστροφή
Με ήχους και ατμόσφαιρα Σμύρνης γέμισε την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο η Ν. Τρίγλια, στα πλαίσια των εκδηλώσεων Χρυσοστόμεια 2015, που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Απανταχού Τριγλιανών σε συνεργασία με τον Δήμο Ν. Προποντίδας και τον ΟΠΑ, προς τιμή του εθνοϊερομάρτυρα Χρσυσοστόμου Σμύρνης καθώς και των πεσόντων στη Μικρασιατική καταστροφή.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής με μουσικό αφιέρωμα στη Σμύρνη από τον Χρήστο Δαλαμπίρα και την ορχήστρα του, ενώ ακολούθησε η παράσταση των Λαλητάδων του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ο Φάρος", με χορούς και τραγούδια της Σμύρνης.

xrisostomia mousikoi1
Το πρωί της Κυριακής τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες, ενώ οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο του Συλλόγου στη Ν. Τρίγλιας, όπου μίλησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Τριγλιανών, Βασίλειος Σακελλαρίδης με θέμα «Η προσφορά του Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης στη γενέτειρά του Τρίγλια κατά την εξορία του (1907-1909)» και ακολούθησε αφιέρωμα με Μιρασιάτικα τραγούδια από τη Δημοτική Χορωδία Ν. Τρίγλιας και τραγούδια για την Μικρασιατική καταστροφή από παραδοσιακό σχήμα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας, Μανώλης Καρράς, καθώς και Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής, Απόστολος Τζηρίτης και οι υποψήφιοι Βουλευτές της ΝΔ, Ευθύμης Καρανάσιος, Στέλιος Βαλιάνος, Δημήτρης Τσούφης και Μάγδα Σοφιού, ο υποψήφιος Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Απόστολος Πάνας και η υποψήφια Βουλευτής των ΑΝΕΛΔήμητρα Σαμαρά.
xrisostomia lalitades1
xrisostomeia plateia
xrisostomia mousikoi2
xrisostomia kosmos
xrisostomia diorg
xrisostomia karras
xrisostomia nd
xrisostomia panas
xrisostomia kosmos2



http://www.halkidikifocus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου