Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

ΛΟΥΚΕΤΟ στο ιστορικό βιβλιοπωλείο Ραγιάς, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης! Ξεπουλάει τα βιβλία από 0,50 λεπτά! (Φώτο)

SE5
Χαμός με την είδηση ότι κλείνει ένα από τα πιο ιστορικά βιβλιοπωλεία της Θεσσαλονίκης…
Πιο συγκεκριμένα:

Θέμα συζήτησης αποτελεί στην πόλη η είδηση ότι κλείνει ένα από τα πιο ιστορικά βιβλιοπωλεία της Θεσσαλονίκης.Τις τελευταίες μέρες στο βιβλιοπωλείο επικρατεί κοσμοσυρροή, καθώς πουλάει τα βιβλία με τιμές κάτω του κόστους.
Το βιβλιοπωλείο Ραγιάς, που βρίσκεται στο κέντρο, στην οδό Ερμού, κατεβάζει τα στόρια μια για πάντα τέλη Σεπτεμβρίου. Οι λόγοι είναι καθαρά οικονομικοί και όπως δήλωσαν στο Seleo η Ουρανία και Σοφία Ραγιά: «Θέλουμε να φύγουμε αξιοπρεπώς από τον χώρο, χωρίς να χρωστάμε. Έτσι ακριβώς όπως ζήσαμε τόσα χρόνια».
Το βιβλιοπωλείο αποτελεί στέγη πολιτισμού εδώ και 55 χρόνια, με χιλιάδες βιβλία να πλημμυρίζουν τα ράφια του. Η επιχείρηση είχε περάσει από τον πατέρα στις δυο του κόρες, Ουρανία και Σοφία. «Δεν ξέρουμε τίποτα άλλο από το βιβλίο. Εδώ μέσα γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε» αναφέρουν η Σοφία και Ουρανία Ραγιά.
Την απόφαση την είχαν πάρει εδώ και ένα χρόνο και τέλη Μαρτίου ζήτησαν και άδεια εκποίησης για να είναι πλήρως νόμιμοι. Αν και η ανακοίνωση τους έχει γίνει γνωστή εδώ και καιρό, την τελευταία εβδομάδα ο κόσμος δεν σταματάει να επισκέπτεται το βιβλιοπωλείο. Μάλιστα, κρατάνε στα χέρια τους και σημειώσεις με τίτλους βιβλίων, για να ρωτήσουν τις ιδιοκτήτες αν έχουν τα βιβλία που θέλουν.
Είναι μεγάλη ευκαιρία για τους λάτρεις των βιβλίων, οι μπορούν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου να αγοράσουν βιβλία με 0,50 λεπτά, 1 και 2 ευρώ αλλά και με 70% έκπτωση.
«Κυριαρχεί η θλίψη» στους ιδιοκτήτες και στους παλιούς πελάτες, ενώ η Ουρανία Ραγιά δηλώνει πως δεν ξέρεις τι συναισθήματα θα έχει την τελευταία μέρα μέσα στο βιβλιοπωλείο.
SE1SE2SE3SE4SE5
http://www.makeleio.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου