Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Ανακατατάξεις στο «The Voice»!

Ποιοι φεύγουν, ποιοι σκέφτονται να φύγουν και ποιοι παραμένουν ακλόνητοι…

Το «The Voice» είναι, χωρίς αμφιβολία, το… βαρύ πυροβολικό του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1, καθώς το μουσικό talent show σάρωσε τις τηλεθεάσεις, τις Κυριακές που προβλήθηκε.
Έτσι, όπως είναι λογικό, οι ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού του Αμαρουσίου, θέλουν να διατηρήσουν ως έχει το σχήμα, με τον Γιώργο Λιάγκα στην παρουσίαση, τους Αντώνη Ρέμο, Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου και Μιχάλη Κουϊνέλη στις θέσεις των coaches και τον Θέμη Γεωργαντά στα Backstage. Και αν ο πρώτος και ο τελευταίος θεωρούνται σίγουροι, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει και με τους τρεις coaches.
Και αυτό γιατί ο Μιχάλης Κουϊνέλης εμφανίζεται περισσότερο αρνητικός παρά θετικός στο να συνεχίσει να κάθεται στην καρέκλα του coach για τρίτο συνεχόμενο χρόνο, ενώ δύσκολη θεωρείται και η παραμονή της Μελίνας Ασλανίδου, αν και για την θέση της τελευταίας εξετάζεται η περίπτωση της Ελένης Τσαλιγοπούλου, η οποία, μάλιστα, ήταν επιλογή των ανθρώπων του ΑΝΤ1 για το πρώτο «The Voice».
Μάλιστα, ακόμα και ο ίδιος ο Αντώνης Ρέμος έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του, το ενδεχόμενο αποχώρησης από το talent show, αν και όπως όλα δείχνουν, θα πρυτανεύσει η λογική και ο Ρέμος, μαζί με την Δέσποινα Βανδή, θα αποτελέσουν τους δύο από τους τέσσερις coaches του παιχνιδιού. (sportit.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου