Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Ο Τσακαλώτος πήγε στη διαπραγμάτευση με τη Βελκουλέσκου με... σταυρό-σφήνα! (Φώτο)

Έχοντας προειδοποιηθεί από τα μέσα ενημέρωσης για το τι πρόκειται να αντιμετωπίσει στη συνάντηση με την απόγονη του Δράκουλα, ο υπουργός Οικονομικών, φρόντισε να λάβει τα μέτρα του…

Την αποκαλούν «Δρακουλέσκου» και αυτό δεν μπορεί να είναι τυχαίο! Προφανώς, το ΔΝΤ, βλέποντας ότι η αντίσταση της κυβέρνησης στις «απαιτήσεις-φωτιά» είναι σθεναρή, επιστράτευσε κάποια με τις υπερφυσικές ιδιότητες ενός βαμπίρ!

Εξάλλου, μόνο κάποιος με το κληρονομικό χάρισμα του Δράκουλα των Καρπαθίων, θα μπορούσε να έχει δεσμό με τον Πολ Τόμσεν, τον πάλαι ποτέ εκπρόσωπο του ΔΝΤ, όπως αποκάλυψαν επίσης τα έγκυρα ΜΜΕ. Και προφανώς, ήρθε να πάρει εκδίκηση για τις ταλαιπωρίες που υπέστη ο αγαπημένος της!
Όμως, έχουν γνώσιν οι φύλακες! Η Ελληνική ομάδα διαπραγμάτευσης, δεν καταφθάνει άοπλη στις συναντήσεις, αφού ως γνωστόν ο σταυρός είναι από τα λίγα πράγματα που μπορούν να αναχαιτίσουν ένα βαμπίρ, ενώ η σφήνα, αν καρφωθεί στην καρδιά, μπορεί να το εξολοθρεύσει!
Κατά την προσέλευσή του πάντως στην αρένα τον διαπραγματεύσεων, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, έγινε δεκτός με επεφημίες από συγκεντρωμένους, που προσπαθούσαν να του δώσουν κουράγιο στον δύκολο αγώνα του εναντίον των μέτρων-σοκ που ζητάει η «Δρακουλέσκου», όπως η απόλυση των δημοσίων υπαλλήλων που έχουν δωροδοκηθεί, η αύξηση της φορολογίας των εφοπλιστών, η μείωση στις στρατιωτικές δαπάνες και η κατάργηση των πρόωρων συντάξεων.


γράφει ο Νίκος Ζαχαριάδης στο MoufaNet, protagon.gr
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου