Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Ποιο στέλεχος του Ολυμπιακού εμπλέκεται στο σκάνδαλο ναρκωτικών της Μυκόνου;

Ο Κώστας Καραπαπάς κατονόμασε ως εμπλεκόμενο στο σκάνδαλο ναρκωτικών της Μυκόνου τον υπάλληλο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Τσιρώνη, ενώ και ο γιος του αστυνομικού διευθυντή της Ριζούπολης πήρε επισήμως θέση για το θέμα! Διαβάστε τις απαντήσεις τους.

Παρότι το SDNA δεν κατονόμασε με ονοματεπώνυμα τον υπάλληλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που εμπλέκεται στο σκάνδαλο της Μυκόνου, το έπραξε ο υπεύθυνος επικοινωνίας των «ερυθρολεύκων»! Διαβάστε την θέση του Κώστα Καραπαπά, αλλά και αυτή του εμπλεκόμενου Βαγγέλη Τσιρώνη.

Η αποκάλυψη του SDNA με το έγγραφο-σοκ που εμπλέκει στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την υπόθεση του σκανδάλου της Μυκόνου προκάλεσε σάλο καθώς όλοι αναζήτησαν την άκρη του νήματος! Επισήμως δεν είναι γνωστά τα ονόματα που εμπλέκονται. Άλλωστε, για αυτόν τον λόγο - δεδομένου ότι κανένας κατηγορούμενος δεν είναι και καταδικασμένος -  τα ονόματα είναι επιμελώς κρυμμένα στο έγγραφο και αυτό που αναφέρεται είναι πως ένας ημεδαπός ονόματι Βαγγέλης αγόρασε ποσότητα ναρκωτικών με την κωδική ονομασία «2», προφανώς κοκαΐνη, έναντι αγνώστου χρηματικού ποσού ή ανταλλάγματος.

Παρότι δεν είχαμε κάνει την παραμικρή αναφορά στο πλήρες ονοματεπώνυμο του στελέχους της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο υπεύθυνος επικοινωνίας των «ερυθρολεύκων» Κώστας Καραπαπάς πήρε θέση μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Facebook και  επιβεβαίωσε ότι ένα στέλεχος του Ολυμπιακού το οποίο μάλιστα προς γενική έκπληξη  κατονομάζει δημόσια (!), αντιμετωπίζει θέματα με την δικαιοσύνη, χωρίς να διαψεύδει επ ουδενί  το γεγονός, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ένας υπάλληλος του Ολυμπιακού (Βαγγέλης Τσιρώνης) εμπλέκεται σε μία ιστορία που θα διερευνηθεί από την δικαιοσύνη. Το ζήτημα είναι μία συνομιλία από το προσωπικό του κινητό (που πληρώνει η ΠΑΕ όπως και άλλα 150). Προσπαθούν να συνδέσουν μία υπόθεση με τον Ολυμπιακό, ενώ ξέρουν ότι δεν έχει σχέση με τον σύλλογο και γι’ αυτό θα αντιμετωπίσουν την δικαιοσύνη».

Στην συνέχεια, ο ίδιος ο Βαγγέλης Τσιρώνης, ο οποίος είναι γιος του εν αποστρατεία στρατηγού και υπεύθυνου ασφαλείας της ΠΑΕ Ολυμπιακού Γιάννη Τσιρώνη (γνωστός από το περιβόητο παιχνίδι της Ριζούπολης, όπου ήταν αστυνομικός διευθυντής και υπεύθυνος της Αστυνομίας για την ασφάλεια του παιχνιδιού) πήρε θέση στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB, όπου απειλεί με προσφυγή στην δικαιοσύνη, καθώς όπως αναφέρει: «Πάνε να με μπλέξουν σε μία υπόθεση που ουδεμία σχέση έχω. Προφανώς το να πάρεις τηλέφωνο και να κλείσεις δύο τραπέζια για ένα μαγαζί είναι ποινικά κολάσιμο. Μόνος στόχος τους και αυτοσκοπός τους είναι να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό μας.».

Παρότι στο e-mail επικοινωνίας του SDNA δεν έφτασε κανένα παράπονο (όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις από τους θιγόμενους ή παραπονούμενους για δημοσιεύματα) το SDNA τηρεί τον κανόνα της δεοντολογίας και δημοσιεύει τις απαντήσεις τους ώστε και οι αναγνώστες να έχουν σφαιρική άποψη.

Πρέπει να επισημανθεί ότι στο δημοσίευμα του SDNA δεν υπάρχει πουθενά καμία αναφορά του ονοματεπώνυμου του φερόμενου ως κατηγορούμενου, ούτε φυσικά οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση κάποιας ομάδας. Το μόνο που αναφέρεται είναι ότι ο συγκεκριμένος είναι υπάλληλος της ΠΑΕ, όπως φαίνεται σύμφωνα με τα στοιχεία από το έγγραφο της Δίωξης ναρκωτικών. Κάτι που επιβεβαίωσαν και ο ίδιος ο κατηγορούμενος, οπως και ο Καραπαπάς διευκρινίζοντας ότι ο Βαγγέλης έχει επώνυμο Τσιρώνης και είναι πράγματι  υπάλληλος της ΠΑΕ χρησιμοποιώντας μάλιστα το τήλεφωνό της στη συγκεκριμένη δοσοληψία.

Υπενθυμίζουμε ότι το έγγραφο αναφέρει επί λέξει:
«Την 14/08/2015 και περί ώρα 01:31, στη χώρα της Μυκόνου, ο...    ενεργώντας για λογαριασμό και  των υπόλοιπων μελών της εγκληματικής οργάνωσης, πώλησε σε ημεδαπό άνδρα (ονόματος Βαγγέλης) χρήστη της υπ.αριθμ 69.... τηλεφωνικής σύνδεσης ποσότητα ναρκωτικών με την κωδική ονομασία (2) προφανώς κοκαΐνη αντί αγνώστου χρηματικού ποσού ή άλλου ανταλλάγματος. Συνδρομητής της προαναφερθείσας τηλεφωνικής σύνδεσης είναι η Ολυμπιακός ΠΑΕ με έδρα Πειραιά, οδός Π.Λ. Αλεξάνδρας και Λιμ. Ζέας αρ. 2 με ΑΦΜ….

Από τη στιγμή όμως που κάποιος θεώρησε εαυτόν θιγόμενο και απάντησε μέσω του προσωπικού του προφίλ, την ώρα μάλιστα που ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ τον κατονομάζει, οφείλαμε να δημοσιεύσουμε τις απαντήσεις. Ώστε ο καθένας να μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του…



http://www.stroumfaki.org 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου