Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Τι θα γίνει στις 23 Σεπτεμβρίου; Ανοίγουν οι πύλες του CERN; (Φώτο & Βίντεο)

Πολλοί από εμάς έχουν δει τους ισχυρισμούς των Ιλουμινάτι που αναφέρονται στους Εωσφοριστές, οι οποίοι
προαναγγέλουν γεγγονότα χρησιμοποιώντας τη μουσική, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, για να μας δείξουν αυτά που έρχονται.
Με την επίσπευση του  Μεγάλου Επιταχυντή Αδρονίων του CERN, για τον οποίο οι επιστήμονες εκφράζουν ανησυχίες σχετικά με το άνοιγμα σε πύλες σε «παράλληλα σύμπαντα» και τις «επιπλέον διαστάσεις», ένας κινηματογραφιστής, ο Enterthe 5t4rz, έχει ανακαλύψει μια πολύ παράξενη σύνδεση μεταξύ του CERN και του 2012, και παρουσιάζει το βίντεο «εγώ, κατοικίδιο ζώο κατσίκα ΙΙ».
cern60.png
Δεκάδες έχουν επιχειρήσει να αποκωδικοποιήσουν το παράξενο και σουρεαλιστικό βίντεο και ισχυρίζονται ότι οι Κάρτες των Ιλουμινάτι προδιαγράφουν γεγγονότα που συνέβησαν μετά την κυκλοφορία τους.
Ο Enterthe5t4rz ανακάλυψε ότι εάν πληκτρολογήσετε «IPETGOAT» στο Google Earth φέρνει επάνω τη «θέση»… CERN. Αυτό οδήγησε τον videographer να δηλώσει ότι πιστεύει ότι «φτάσαμε στο συμπέρασμα» και  σημαίνει ότι το CERN, θα ανοίξει τηνπόρτα στα κοιλώματα της κόλασης.
PetGoatCERN.jpg
Το περίεργο είναι ότι στη θέση Α στο Google Earth, αναφέρεται το Σερν ενώ στη θέση Β, βρίσκεται ο Θόλος του Βράχου(τέμενος του Ομάρ)στα ιεροσόλυμα του Ισραήλ.Οι υπεύθυνοι  του  CERN  επιχειρούν να ανοίξουν την πόρτα και να έρθει οΑντίχριστος;
Αξίζει να σημειωθεί ότι το λογότυπο του CERN αποτελείται από τρία Εξάρια, φαίνεται παρακάτω:
CERN666.png
cernshiva8.jpg

απόδοση από το allnewspipeline.comcorfiatiko.blogspot.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου