Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - Αντιπροσωπεία του Ιράν στον Πολύγυρο για το κελυφωτό φιστίκι

fustiki aiginis
Στόχος του Επιμελητηρίου με την διοργάνωση της συνάντησης είναι η εξωστρέφεια των επιχειρήσεων
Αντιπροσωπεία της Ένωσης παραγωγών κελυφωτού φιστικιού του Ιράν (IPA) αποτελούμενη από δώδεκα επιχειρηματίες, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015
στις 11:00, προκειμένου να πραγματοποιηθούν επαφές με επιχειρήσεις του νομού μας που δραστηριοποιούνται στον τομέα της καλλιέργειας, της παραγωγής και της επεξεργασίας κελυφωτού φιστικιού.
Όσοι ασχολούνται με την καλλιέργεια, την παραγωγή και την επεξεργασία κελυφωτού φιστικιού και επιθυμούν να λάβουν μέρος στη συνάντηση, παρακαλούνται να προσέλθουν στο Επιμελητήριο για τη συνάντηση, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούνεπισκέψεις στα αγροκτήματα και μονάδες παραγωγής και επεξεργασίας φιστικιού στην περιοχή της Χαλκιδικής.
Στόχος του Επιμελητηρίου με την διοργάνωση της συνάντησης είναι ηεξωστρέφεια των επιχειρήσεων, η ανταλλαγή τεχνογνωσίας και η δημιουργία νέων επιχειρηματικών ευκαιριών για συνεργασία μεταξύ των επιχειρήσεων των δύο χωρών.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μποορύν να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο Χαλκιδικής και την υπεύθυνη Γεωργία Τζηρίτη στα τηλέφωνα 2371024200 – 24300.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου