Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - Συνάντηση της Επιτροπής Ελαιώνα Ν. Μουδανιών με τον Μ. Καρρά

elaionas2
- Για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής
Επιστολή διαμαρτυρίας παρέδωσαν τα 8 μέλη της Επιτροπής Ελαιώνα των Ν. Μουδανιών στον Δήμαρχο Ν. Προποντίδας, Μανώλη Καρρά, τον οποίο συνάντησαν σήμερα το πρωί, για να συζητήσουν τα χρόνια προβλήματα της περιοχής, αλλά και τους τρόπους επίλυσής τους.
Στην επιστολή που παρέδωσαν επισημαίνεται ότι ο Δήμος προχώρησε στο στρώσιμο των χωματόδρομων της περιοχής του Ελαιώνα με ένα είδος τσιμεντοκονίας, το οποίο όμως αποδείχθηκε αναποτελεσματικό.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε καλό κλίμα, ο κ. Καρράς ανέλαβε ο ίδιος την ευθύνη για τις επιπτώσεις του υλικού που στρώθηκε στους χωματόδρομους, καθώς είχε διαβεβαιώσεις ότι το υλικό που έπεσε θα γινόταν τσιμέντο και όχι τσιμεντόσκονη. Παράλληλα διαβεβαίωσε τους παραβαβρισκόμενους ότι αύριο θα επισκεφθεί την περιοχή ο Πρόεδρος των Μουδανιών μαζί με κάποιον εργολάβο, για να καταγράψουν και να εκτιμήσουν τις ποσότητες και το υλικό που απαιτείται για επίστρωση, η οποία θα λύσει – προσωρινά τουλάχιστον – το πρόβλημα

Επίσης ο κ. Καρράς ενημέρωσε τα μέλη της Επιτροπής ότι η ασφαλτόστρωση των δρόμων του Ελαιώνα βρίσκεται στο στάδιο της έγκρισης δανείου από Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Ωστόσο εκκρεμεί η αποστολή του τελευταίου Ισολογισμού του Δήμου, όμως - από την εικόνα του - κατά πάσαπιθανότητα θα εγκριθεί η λήψη δανείου. Πάντως διευκρίνισε ότι η πιθανότητα ένταξης σε κάποιο πρόγραμμα ΕΣΠΑ απομακρύνεται μετά από τις τελευταίες εξελίξεις.
Όσον αφορά την καθαριότητα των οικοπέδων έχουν δοθεί ονόματα των οικοπεδούχων στις υπηρεσίες του Δήμου και εκκρεμεί η αποστολή επιστολών σ’ αυτούς, που εντός δεκαημέρου θα πρέπει να καθαρίσουν τα οικόπεδά τους, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα αναλάβει ο Δήμος να τα καθαρίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου