Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Μερικά σκυλιά δυσκολεύονται να κοιμηθούν όταν τους τραβάει η κάμερα (Βίντεο)

Μερικά σκυλιά δυσκολεύονται να κοιμηθούν όταν τους τραβάει η κάμερα [βίντεο]Η φράση «σκυλίσια ζωή» δεν έχε βγει τυχαία. Τα σκυλιά συνηθίζουν να απολαμβάνουν πολλούς ύπνους μέσα στην ημέρα. Ένα βασικό το βράδυ όταν και κοιμούνται όλα τα
αφεντικά στο σπίτι, που κρατάει αρκετές ώρες, και μερικούς ολιγόλεπτους στη διάρκεια της μέρας. Το μεσημέρι κυρίως και το απόγευμα.
Όμως όταν γύρω τους κινούνται άνθρωποι και κάνουν θορύβους, ξυπνούν με το παραμικρό. Φανταστείτε τη δυσκολία τους όταν μια κάμερα είναι κολλημένη πάνω στο πρόσωπο τους. Το Buzzfeed μάζεψε τα ντοκουμέντα από τις πιο τρελές φάτσες που είτε δεν θέλουν να αφήσουν τα μάτια τους να κλείσουν, είτε κοιμούνται στην άκρη του κρεβατιού και με μία κίνηση γίνονται ένα με το πάτωμα, άλλα έχουν γλαρώσει τόσο πολύ που αφήνονται και άλλα κοιμούνται για τα καλά και δίνουν μεγάλη μάχη στον ύπνο τους.
Πιθανότατα κάποιος θέλει να τους πάρει το φαγητό! Σε κάθε περίπτωση αντιμετωπίζουν μια μεγάλη δυσκολία όταν ξέρουν ότι μια κάμερα τα βιντεοσκοπεί. «Ε, αφεντικό, γουφ…Πάρε αυτό το πράγμα από τη μουσούδα μου, γουφ!»
Πηγή: koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου