Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - "Σιθώνεια 2015" (στη μνήμη του Κώστα Σπανίδη)

1. Την 18η Ιουλίου 2015, ημέρα Σάββατο, και ώρα 17:00 έως 21.00, στο δημοτικό Γήπεδο Νικήτης Χαλκιδικής,, θα διεξαχθεί η 14η διεθνής συνάντηση ρίψεων, “Σιθώνεια”. Με
βάσει τις ελάχιστες εγκριθείσες χορηγίες ( Περιφέρεια κ. Μακεδονίας, Δήμος Σιθωνίας, ΣΕΓΑΣ), θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα (κύρια): Σφυροβολία ανδρών- γυναικών, Σφαιροβολία ανδρών-γυναικών, και Ακοντισμός γυναικών. Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, τα Σιθώνεια διεξάγονται στη μνήμη του Αθλητή, Προπονητή, παράγοντα Κώστα Σπανίδη, ο οποίος στήριξε την προσπάθειά μας να καθιερωθούν τα Σιθώνεια.
2. Για φέτος, θα συμμετάσχουν στη...
πλειοψηφία ¨Έλληνες-Έλληνιδες και μικρός αριθμός ξένων που επιθυμούν να συμμετάσχουν χωρίς η με συμβολικά χρηματικά έπαθλα. Ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών για κάθε κύριο αγώνισμα θα είναι οκτώ(8). Λεπτομέρειες περιέχονται στην προκύρηξη που στάλθηκε σε όλες τις ΕΑΣ-Συλλόγους από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. 

3. Παράλληλα με τα παραπάνω αναφερόμεα αγωνίσματα θα διεξαχθούν και άλλα μικροτέρων κατηγοριών ως εξής: α)Σφαιροβολία ΠΠ/Α, Κ-ΠΚ/Α, β) Μήκος ΠΚ/Α-ΠΚ/Β, και ΠΠ/Α-ΠΠ/Β, γ) 80μ ΠΠ/Α-Β, και ΠΚ/Α-Β δ) 50μ μινι και Σούπερ μινι. ε) ϋψος ΠΚ/Β.
4. Κατα τα φετινά Σιθώνεια, θα τιμηθούν α) ο Προπονητής Ρίψεων κ. Γεώργιος Γεωργιάδης ο οποίος με την συνεχή του παρουσία στα Σιθώνεια, συνεβαλε στην καθιέρωση των Σιθωνίων και την ανάπτυξη του στίβου στην Χαλκιδική. β) Ο Α.Σ Κένταυρος Καλλικράτειας Χαλκιδικής για τις επιτυχίες αθλητών-τριών του σε πανελλήνια πρωταθλήματα.
5. Ήδη ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την προετοιμασία του γηπέδου και των άλλων γηπεδικών ευκολιών και ελπίζεται να παρουσιαστεί μιά καλή εικόνα στους αθλητές-τριες, παράγοντες, και θεατές Για τους αθλητές –αθλήτριες που θα συμμετάσχουν έχουν τακτοποιηθεί όλες οι λεπτομέρειες άφιξης-μεταφοράς-διαμονής-φιλοξενείας-αναχώρησης και συμμετοχής στους αγώνες.
.6.. Η οργανωτική επιτροπή των Σιθωνείων, εκφράζοτας και την τοπική κοινωνία, νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει το ΣΕΓΑΣ , τον δήμο Σιθωνίας την περιφέρεια κ. Μακεδονίας, (περιφερειακή ενότητα Χαλκιδικής), για οικονομική στήριξη (στα μέτρα των δυνατοτήτων τους), που χάρις αυτών και ορισμένων τοπικών ιδιωτικών φορέων(Toυριστική εταιρεία Μelitours, Ξενοδοχεία Athina PalasGeranio VillageAnthemus Sea, Εταιρεία ποτών-αναψυκτικών Αντώνης Λάζογλου, Σούπερ Μαρκετ Γαλαξίας, Παγχαλκιδικός σύλογος θεσσαλοίκη Αριστοτέλης, Σύλλογος Πολυγυρινών Θεσσαλονίκης διεξάγεται η διεθνής συνάντηση ρίψεων τα «Σιθώνεια» για 14η συνεχή χρονιά, σε ένα μικρό χωριό της περιφέρειας με πολά θετικά για τον στίβο και τον αθλητισμό ειδικότερα.
7. Η παρουσίαση των Σιθωνείων 2015 στα ΜΜΕ που είχε προγραμματιστεί την 15η Ιουλίου, ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί..
8 Σας παρακαλούμε για την παρουσία σας / εκπροσώπιση στην παραπάνω διεθνή εκδήλωση.

Απο την Οργανωτική Επιτροπή

Συντονιστής-Υπεύθυνος, Νίκος Παπαδημητρίου (6942-812871, 23750-23021)





Η συμμετοχή Αθλητών-Αθλητριών, θα ανακοινωθεί μέχρι 15-7-2015


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου