Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Μπορείτε να διακρίνετε τι παράξενο συμβαίνει σ’ αυτή τη φωτογραφία;

pooi
Η κατασκευή μικρογραφιών είναι εκπληκτική και κουβαλά μεγάλη ιστορία. Πρώτη φορά εμφανίστηκε στην Ιαπωνία του έκτου αιώνα.
Ξεκίνησε ως η τεχνική της φροντίδας μικροσκοπικών δέντρων, των γνωστών σε όλους μας “μπονζάι”. Από τότε εξελίχθηκε ραγδαία. Πλέον, η τέχνη της μικρογραφίας δημιουργεί εντυπωσιακά έργα, απασχολώντας πολλούς καλλιτέχνες και χομπίστες σε όλο τον κόσμο!
Ο Satoshi Araki είναι ένας από αυτούς! Πρόκειται για έναν Ιάπωνα χομπίστα, ο οποίος δημιουργεί μινιατούρες σε κλίμακα 1/32 ή 1/35. Παρά το μικρό μέγεθος τους, τα έργα του είναι λεπτομερή και εντυπωσιακά! Μάλιστα, βλέποντας κάποιος κοντινές φωτογραφίες των έργων του, πιστεύει πως τα αντικείμενα που απεικονίζονται είναι αληθινά!
Οι παρακάτω φωτογραφίες, δείχνουν έργα του Araki. Θα σας ξαφνιάσουν με την ακρίβεια και τη λεπτομέρεια τους! Το πιο εντυπωσιακό από όλα όμως είναι πως τα δημιουργεί βράδυ, ύστερα από μια γεμάτη μέρα δουλειάς!
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου