Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Απίθανο κολπάκι για μην μυρίζουν τα πόδια σας

Απίθανο κολπάκι για μην μυρίζουν τα πόδια σας
Αρκετοί υποφέρουν από την κακοσμία των ποδιών τους και σίγουρα μεγάλο ρόλο παίζει το παπούτσι που φοράμε, ακόμα και οι κάλτσες μας.


Ο ανθρώπινος οργανισμός γενικότερα έχει την ιδιότητα να αποβάλει διάφορες ουσίες μέσω του ιδρώτα. Στα πόδια μας “κατοικούν” διάφορα βακτηρίδια όπου προσελκύονται από αυτές τις ουσίες που αποβάλει ο οργανισμός μας.

Η τροφή αυτών των βακτηριδίων λοιπόν είναι αυτές οι ουσίες και αφού τραφούν από αυτές, με την σειρά τους πρέπει να αποβάλλουν τις ουσίες που είναι περιττές.
Αυτές οι ουσίες λέγονται οξέα και δυστυχώς είναι δύσοσμα.

Τα βακτηρίδια λοιπόν, τρέφονται με αυτές τις ουσίες και αφού τρέφονται, θα πρέπει και αυτά να αποβάλλουν τις περιττές τους ουσίες. Έτσι αποβάλουν οργανικά οξέα τα οποία είναι δύσοσμα!

Εξερευνώντας λοιπόν λίγο, σας παρουσιάζουμε ένα πολύ εύκολο και χρήσιμο κολπάκι για να αποφύγετε την κακοσμία των ποδιών σας!

Πάρτε ένα πανάκι, ρίξτε του λίγο οινόπνευμα και τρίψτε πολύ καλά από κάτω τα δάχτυλά σας καθώς και ενδιάμεσα.

Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα πρέπει να πλένετε τα πόδια σας τουλάχιστον μία φορά την ημέρα με σαπούνι και νερό και στην συνέχεια να χρησιμοποιείτε το βρεγμένο με οινόπνευμα πανάκι και τα τα τρίβετε καλά.

Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!

Γράφει για το Lastnews.gr ο Γιώργος Λάσκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου