Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - "Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές" στο Σπήλαιο των Πετραλώνων τον Ιούνιο

spileo petralonwn eisodos
- Παράλληλα θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας
Την εκδήλωση των "Πράσινων Πολιτιστικών Διαδρομών 2015" διοργανώνει η Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας – Σπηλαιολογίας, στις οποίες συμμετέχει για άλλη μία χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Φάρος". Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Ιουνίου, στις 11 το πρωί, με θέμα: «Σπήλαιο Πετραλώνων: Από το περιβάλλον του χθες στο περιβάλλον του σήμερα». Στόχος της εκδήλωσης αποτελεί η εξοικείωση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής με το περιβάλλον του σπηλαίου των Πετραλώνων και των σπηλαίων εν γένει. 
Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα το ειδικό περιβάλλον των σπηλαίων και τους παράγοντες φθοράς τους, καθώς και ξενάγηση στο Σπήλαιο και στο Μουσείο Πετραλώνων.
Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί ανάβαση στο λόφο Κατσίκα, στον οποίο εντοπίζεται το σπήλαιο, όπου θα γίνει φωτογραφική αποτύπωση του χώρου. Παράλληλα, θα λάβουν χώρα υπαίθριες εικαστικές δραστηριότητες για παιδιά, με χρήση ανακυκλώσιμων υλικών. 
Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας της εκδήλωσης θα λειτουργεί υπαίθρια φωτογραφική έκθεση με έργα από τις φωτογραφικές δράσεις των Πράσινων Πολιτιστικών Διαδρομών του προηγούμενου έτους.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν μπορούν να επικοινωνήσουν έως την Παρασκευή 5 Ιουνίου, με την Κυριακή Μαθέα, στο τηλέφωνο: 6978-259876, τις ώρες: 12.00 -14.00 και 18.00-20.00.

http://www.halkidikifocus.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου