Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Δεύτερη σύλληψη γνωστού επιχειρηματία για τη λίστα Λαγκάρντ - Συνεχίζεται το κυνηγητό


Την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιήθηκε και δεύτερη σύλληψη επιχειρηματία, το όνομα του οποίου ήταν στην λίστα Λαγκαρντ.


Πιο συγκεκριμένα, η οικονομική αστυνομία συνελήφθη για φοροδιαφυγή με βάση τις διασταυρώσεις της λίστας Λαγκάρντ, με αποτέλεσμα να πληρώσει το ποσό των 500.000 ευρώ και να μείνει ελεύθερος.

Πρόκειται για τη δεύτερη σύλληψη (μετά από του Λεωνίδα Μπόμπολα) επιφανή επιχειρηματία και μέλος μίας από τις πιο γνωστές οικογένειες της χώρας, με δυναμική παρουσία εδώ και δεκαετίες στο χώρο του επιχειρείν αλλά και σε κοσμικά events. Μετά από τις σχετικές διασταυρώσεις στους τραπεζικούς του λογαριασμούς από το 2000 έως το 2013 εντοπίστηκε απόκλιση 500.000 ευρώ μεταξύ των καταθέσεων στην Ελβετική Τράπεζα «HSBC» και δηλωθέντων εισοδημάτων. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει και άλλο μέλος της ίδιας οικογένειας που περιλαμβάνεται στη λίστα Λαγκάρντ και έχει βρεθεί στο στόχαστρο των οικονομικών εισαγγελέων για φορολογικές οφειλές.

Οι αρχές ήδη έχουν υποβάλει μηνυτήριες αναφορές και κατά άλλων γνωστών προσώπων που περιλαμβάνονταν στη λίστα Λαγκάρντ ελέγχθηκαν, τα οποία έχουν πλέον την επιλογή ή να πληρώσουν ή να ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.  


 defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου