Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Δεν φαντάζεσαι πώς είναι σήμερα ο θρυλικός ΜακΓκάιβερ (Φώτο)

Δεν φαντάζεσαι πώς είναι σήμερα ο θρυλικός ΜακΓκάιβερ (φωτό)Δες πώς φέρθηκε ο καιρός στον Ρίτσαρντ Ντιν Άντερσον, τον ηθοποιό που ενσάρκωσε τον πολυμήχανο πράκτορα.
Από το 1985 μέχρι το 1992, ο Ρίτσαρντ Ντιν Άντσερσον (Richard Dean Anderson) έδωσε σάρκα και οστά στον "Άνγκους ΜακΓκάιβερ" -ναι, είχε και μικρό όνομα. Δες πώς
είναι σήμερα.

Στα 65 του χρόνια, ο ηθοποιός που ταυτίστηκε όσο λίγοι με τον χαρακτήρα που ενσάρκωνε έχει αφήσει πίσω του για καλά εκείνη την εικόνα.



Ιδού λοιπόν πώς είναι σήμερα ο Ρίτσαρντ Ντιν Άντερσον a.k.a ΜακΓκάιβερ. Ο 65χρονος έχει κρεμάσει τα υποκριτικά του παπούτσια και ζει στο Μαλιμπού μια ήρεμη ζωή ενώ χωρίς να έχει παντρευτεί ποτέ, έχει μια κόρη, την 16χρονη Γουάιλι Άντερσον (Wylie Anderson) την οποία μεγάλωσε μόνος του.



Ένας ακόμη επιτυχημένος ρόλος του Άντερσον ήταν αυτός στο Stargate GS1, μια ακόμη τηλεοπτική σειρά που κράτησε μια δεκαετία (1997-2007) ενώ η τελευταία φορά που εμφανίστηκε στην οθόνη ήταν μια χρονιά αργότερα σε έξτρα επεισόδιο της σειράς.

Όσο για τις γυναίκες της ζωής του;



Επτά χρόνια κράτησε η σχέση του "ΜακΓκάιβερ" με την Τέρι Χάτσερ (Terry Hatcher) των "Νοικοκυρών Σε Απόγνωση" και του "Σούπερμαν" και ήταν τόσο παλιά που ενδέχεται να το έχουν ξεχάσει και οι ίδιοι!



Όσο για την Πάμελα Άντερσον; Σε περίτπωση που αναρωτιέστε ουδεμία σχέση υπάρχει μεταξύ τους. Πρόκειται για μια απλή συνωνυμία που "ταλαιπώρησε" πολλούς στο παρελθόν.

Η φωτογραφία είναι από το 1993.



Από τα πολλά πρόσωπα που έχει αλλάξει, πάντως ο Άντερσον, ξεχωρίζουμε αυτό που μας θυμίζει τον "δικό μας" Yanni. Εδώ ο Ρίτσαρντ Ντιν ποζάρει σε όλο του το μεγαλείο στο Σεν Τροπέ.

womenonly.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου