Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από το τροχαίο με εγκατάλειψη θύματος στην Καλλιθέα

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από το τροχαίο με εγκατάλειψη θύματος στην Καλλιθέα
Ένα νέο αποκαλυπτικό βίντεο που απεικονίζει το όχημα του ασυνείδητου οδηγού, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα και εγκατέλειψε αβοήθητο τον αδικοχαμένο φίλο και συνάδελφο, Αλέξανδρο Γαβριηλίδη, κατάφερε να εξασφαλίσει το kontranews.gr.

Στο καινούριο οπτικό υλικό από κάμερα ασφαλείας καταστήματος της Καλλιθέας διακρίνεται το τζιπ μάρκας SUZUKI JIMNY, χρώματος γκρι σκούρο, (μοντέλο ’07 – ’10) να διασχίζει με μεγάλη ταχύτητα την οδό Μαντζαγριωτάκη δευτερόλεπτα πριν εμβολίσει τη μηχανή του Αλέξανδρου.
Ακριβώς πριν από το δράστη προπορεύονται με διαφορά λίγων δευτερολέπτων δύο οχήματα, ένα σκουρόχρωμο TOYOTA AYGO και στη συνέχεια ένα λευκό SEAT TOLEDO. Αμέσως μετά κάνει την εμφάνισή του ο αδίστακτος οδηγός, ο οποίος παραμένει εξαφανισμένος μέχρι σήμερα.
Υπενθυμίζεται ότι το μοιραίο περιστατικό σημειώθηκε στις 3.30 – 3.45 τα ξημερώματα της Κυριακής 22 Φεβρουαρίου στη συμβολή των οδών Δημοσθένους και Μαντζαγριωτάκη στην Καλλιθέα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ «το όχημα που εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος είναι μάρκας SUZUKI, μοντέλο JIMNY, κλειστού τύπου, χρώματος σκούρου γκρι, με παράλληλους άξονες στήριξης σχάρας στην οροφή. Επίσης το παραπάνω όχημα δεν φέρει δεξιό μαρσπιέ (το πλαστικό εξάρτημα κάτω από την πόρτα του οδηγού) ενώ έχει ίχνη σύγκρουσης στη δεξιά πλευρά.
vid3.jpg

Ο εγκληματίας οδηγός χτύπησε την μοτοσυκλέτα του άτυχου 32χρονου με τη δεξιά του πλευρά και αφού τον πάτησε, τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στο οδόστρωμα, χωρίς καν να καλέσει ασθενοφόρο.
Ωστόσο, είχε την «νηφαλιότητα» να κατέβει από το όχημά του λίγα μέτρα πιο κάτω για να ελέγξει τις ζημιές που είχε υποστεί.
Επιπλέον, λειτουργώντας με απολύτως ψυχρό αίμα έσβησε τα φώτα του αυτοκινήτου για να μην γίνει εύκολα αντιληπτός και προτίμησε να διαφύγει από τα στενάκια της Καλλιθέας, αφενός για να μην χρησιμοποιήσει κεντρικούς δρόμους που έχουν πολλές κάμερες ασφαλείας, αφετέρου επειδή ήταν καλός γνώστης των δρόμων της περιοχής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι έρευνες τόσο της Τροχαίας όσο και της Ασφάλειας δεν έχουν σταματήσει ούτε δευτερόλεπτο. Οι αρχές εξακολουθούν να συγκεντρώνουν βίντεο από παρακείμενα καταστήματα και άλλα πολύτιμα στοιχεία, που μαρτυρούν τη διαδρομή του άφαντου δράστη.
Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε με το τροχαίο, που στέρησε τόσο άδικα τη ζωή από ένα δικό μας άνθρωπο, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Καλλιθέας στα τηλέφωνα 210-9542093 και 210-9542101.


kontranews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου