Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Διαλύθηκε ο αρραβώνας μετά από αυτά που αποκάλυψε η… κρυφή κάμερα!!!

Διαλύθηκε ο αρραβώνας μετά από αυτά που αποκάλυψε η… κρυφή κάμερα!!!
Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους οι γονείς και ο αδελφός της νύφης όταν διαπίστωσαν ότι ο μέλλοντας γαμπρός τους…

Δεν είχε τον Θεό του ο νεαρός «καζανόβας» αφού έφθασε στο σημείο να κλέβει μέχρι και την αρραβωνιαστικιά του αλλά και όλη της την οικογένεια! Βέβαια το πλήρωσε με άγριο ξυλοδαρμό από τον παρ'ολίγο κουνιάδο του, όταν τον υποπτεύτηκε και του έστησε «παγίδα» για να τον τσακώσει στα πράσα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Κόσμος, το συμβάν σημειώθηκε στην Πάτρα, με πρωταγωνιστή έναν νεαρό, ιδιαίτερα γνωστό σε πολλά τοπικά στέκια. Το παρελθόν του είναι γεμάτο από τέτοιες ιστορίες γεμάτες τράκες, απάτες σε φίλους και γνωστούς, όμως όταν γνώρισε την αρραβωνιαστικιά του, άτομα του περιβάλλοντός του είχαν καταλήξει στην άποψη ότι μάλλον αποφάσισε να σοβαρευτεί και να νοικοκυρευτεί.

Φαίνεται όμως ότι κανείς δεν είχε υποπτευτεί το σχέδιό του, καθώς εκείνος είχε βάλει στο μάτι τα χρήματα της πλούσιας συντρόφου του αλλά και τα αμέτρητα χρυσαφικά της. Ο ίδιος κατάφερε πολύ γρήγορα να την ρίξει στα δίχτυα του έρωτά του και στη συνέχεια να την πείσει να συγκατοικήσουν. Και τότε άρχισε το μαρτύριό της. Μέρα παρά μέρα, εκείνη διαπίστωνε ότι έλειπαν χρήματα από το «χοντρό» πορτοφόλι της.

Αλλά ο σύντροφός της την έπειθε ότι η ίδια μπέρδευε τα ποσά που είχε μετρήσει και είχε συγκρατήσει στο μυαλό της (επειδή συνήθως ήταν πολλά). Την είχε πείσει σε τέτοιο βαθμό μέχρι που και η ίδια στους δικούς της εκμυστηρευόταν ότι είχε αρχίσει να ξεχνάει και ότι ανησυχούσε μήπως αυτό ήταν προειδοποιητικό σύμπτωμα για μελλοντικό αλστχάιμερ! Τα πράγματα «αγρίεψαν» όμως, όταν άρχισαν να εξαφανίζονται και κοσμήματα!

Το λάθος του πονηρού νεαρού ήταν ότι έβαλε στο μάτι και τα χρήματα του αδελφού της αρραβωνιαστικιάς. Γνώριζε πως εκείνος συνήθιζε να φυλάει χρήματα κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου του και έτσι με πρόσχημα ότι... ήθελε να πεταχτεί κάπου για λίγο, έπαιρνε το αυτοκίνητο, άνοιγε την κρύπτη κάτω από το κάθισμα, έβγαζε μερικά ευρώ και έπειτα επέστρεφε ξανά το όχημα στον κουνιάδο.

Αλλά εκείνος άρχισε να τον υποπτεύεται, μέχρι που έβαλε κάμερα στο ΙΧ του και ανακάλυψε όλη την αλήθεια! Ο γαμπρός έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού, ενώ μετά την αποκάλυψη η αρραβωνιαστικιά τον πέταξε απ' το σπίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου