Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Νέα ζωή για το αγόρι που τρομάζει τα παιδιά - Η συγκινητική ιστορία του (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα ζωή για το αγόρι που τρομάζει τα παιδιά - Η συγκινητική ιστορία του (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)
Φαίνεται πως έφτασε η στιγμή να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη του επτάχρονου Aditya Misrha που από μικρή ηλικία βρέθηκε στο περιθώριο εξαιτίας του όγκου που παραμόρφωσε το πρόσωπό του.

Με τα χρόνια κλεινόταν όλο και περισσότερο στον εαυτό του, καθώς τα άλλα παιδιά, φοβισμένα από την εμφάνισή του, τον αποκαλούσαν "φάντασμα" και "μαϊμού".
"Είναι πολύ λυπημένος μερικές φορές. Αν πάει να παίξει με τα άλλα παιδιά, φοβούνται. Ήταν πολύ οδυνηρό. Αναρωτιόμουν γιατί ο γιος μου έπασχε από μια τέτοια πάθηση.

Ανήμποροι βλέπαμε την κατάστασή του να επιδεινώνεται. Τα μάτια του ήταν δυσανάλογα. Έβλεπα το βλέφαρό του να μεγαλώνει και να καλύπτει το μάτι του.

Ο χειρότερος φόβος μου ήταν ότι θα μπορούσε να επηρεάσει την όρασή του και τελικά έχασε την όραση στο δεξί του μάτι.

Έχει πονοκέφαλο πολύ συχνά και παραπονιέται πως πονάει στη δεξιά πλευρά του μετώπου του. Κάποιες φορές δεν έτρωγε για μέρες ούτε έπινε νερό. Πονούσε πολύ και έκλαιγε", σημείωσε η μητέρα του Neetu.
Ενώ ήθελε πολύ να πάει σχολείο όπως ο αδερφός του παρά την κατάστασή του, του είπαν ότι θα τρόμαζε τα άλλα παιδιά.

Ο πατέρας του Niraj εργάζεται σε αποθήκη και με τα χρήματα που κερδίζει είναι δύσκολο να συντηρήσει την εξαμελή οικογένειά του.
Με τη βοήθεια της οικογένειας και των φίλων τους στην κοινότητα Ramnagar Sodhala, Jaipur, στη βόρεια Ινδία, συγκέντρωσαν 1.000 λίρες για να υποβληθεί ο επτάχρονος στην πρώτη επέμβαση τον Νοέμβριο.

Θα χρειαστούν 5.000 ακόμα λίρες για τα επόμενα 6 χειρουργεία που είναι απαραίτητα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία αποκατάστασης του προσώπου του που θα διαρκέσει από δύο έως τρία χρόνια.



Πηγή: Metro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου