Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος ενημέρωσης για την εφαρμογή της νέας ΚΑΠ

kap enhmerwsh
Με μεγάλη επιτυχία και μαζική προσέλευση αγροτών πραγματοποιήθηκανενημερωτικές συναντήσεις στον Πολύγυρο, Αρναία και Ν.Μουδανιά με θέμα «Εφαρμογή της Νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ)».

Οι ενημερώσεις πραγματοποιήθηκαν από τον Προϊστάμενο της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Χαλκιδικής Κ. Τερτιβανίδη και τους Περιφερειακούς Συμβούλους Δ. Τζηρίτη και Αικ. Ζωγράφου.
Στις συναντήσεις παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών οι οποίοι με παρέμβαση τους έδωσαν περαιτέρω πληροφορίες ως προς την υποβολή των αιτήσεων. Οι εκδηλώσεις στηρίχθηκαν ως προς την υλοποίηση τους από του κατά τόπους Δήμους.
Οι ενημερώσεις θα συνεχιστούν καλύπτοντας τόσο όλους τους Δήμους όσο και μεγάλες κοινότητες με μεγάλο αριθμό αγροτών.
Πιο συγκεκριμένα θα γίνουν οι εξής ημερίδες:
Γαλάτιστα στις 2 Μαρτίου 2015 και ώρα 20:00 στην Αίθουσα Συσκέψεων του Δημαρχείου Γαλάτιστας.
Νικήτη στις 3 Μαρτίου 2015 και ώρα 11:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημαρχείο Σιθωνίας.
Κασσανδρεία στις 4 Μαρτίου 2015 και ώρα 11:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημαρχείο Κασσάνδρας.
Ν.Τρίγλια στις 5 Μαρτίου 2015 και ώρα 11:00 στο ΚΑΠΗ Ν.Τρίγλιας
Πληροφορίες: Ζωγράφου Αικατερίνη, Τερτιβανίδης Κων/νος τηλ. 2371351274, 245.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου