Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού στη Σόφια (Φώτο)

sofia151- Εντυπωσιακή η παρουσία της Χαλκιδικής, βραβεύτηκε από τους διοργανωτές
- Ήδη έχουν σημειωθεί πολλές κρατήσεις λέει η Ρούλα Μυκωνιάτη
Με τους καλύτερους οιωνούς για τον ελληνικό τουρισμό ολοκληρώθηκε το Σάββατο η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού στη Σόφια, με τη Χαλκιδική να κάνει αισθητή την παρουσία της, επιδιώκοντας να κατακτήσει την τουριστική αγορά της γείτονος χώρας.
Στην έκθεση, το παρόν έδωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ δικό του περίπτερο είχε ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής Χαλκιδικής, όπως επίσης και η Καλλικράτεια, που συμμετείχε για δεύτερη φορά στην έκθεση με δικό της περίπτερο. Ακόμα, το μοναδικό νησί της Χαλκιδικής, ηΑμμουλιανή, ξεχώρισε με την παρουσία της και το δικό της περίπτερο.

sofia15vravio2
Να σημειώσουμε ότι οι διοργανωτές βράβευσαν τη Χαλκιδική για τη καλή και συνεχή παρουσία της στην έκθεση της Σόφιας, ενώ και τις 3 μέρες της έκθεσης σημειώθηκαν συναντήσεις και συζητήσεις μεταξύ των τουριστικών πρακτόρων.
Η Γραμματέας της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, Ρούλα Μυκωνιάτη, δήλωσε ότι η επισκεψιμότητα δεν ήταν η αναμενόμενη, ωστόσο τόνισε ότιτο 60% των τουριστικών πρακτόρων έχουν τη Χαλκιδική στα πλάνα τους και την προτείνουν, αφού ο νομός μαζί με τη Θάσο, αποτελούν τους πρώτους προορισμούς για τους Βούλγαρους τουρίστες. Τέλος η κ. Μυκωνιάτη σημείωσε ότι εκτός από τη συμμετοχή στην έκθεση πραγματοποιούνται και άλλες δράσεις προβολής της Χαλκιδικής, όπως μέσω του διαδικτύου.

sofia152
sofia15vravio
sofia153
sofia154
sofia155
sofia156
sofia157
sofia159
sofia1510
sofia1511
sofia1512

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου