Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Χοντρή βρισιά ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον Μπέιλ (video)

Χοντρή βρισιά ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον Μπέιλ (video) | onsports.gr
Κάτι όχι ιδιαίτερα ευχάριστο τρέχει στις σχέσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Γκάρεθ Μπέιλ με την ισπανική τηλεόραση να «αποκαλύπτει»  κρούσμαματα κάθε άλλο παρά ευπρεπούς  αντίδρασης από πλευράς μεγάλου φαβορί για το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας» απέναντι στον Ουαλό συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης.


Το 2015 δεν έχει ξεκινήσει  ευχάριστα για τον  Πορτογάλο σούπερ-σταρ που για 2ο σερί ματς  έμεινε δίχως να σκοράρει σε αγώνα της «βασίλισσας»  μετά και το χθεσινό 3-0 επί της  Εσπανιόλ στο «Μπερναμπέου» για την 18η αγωνιστική της La Liga.
Ο  Κριστιάνο Ρονάλντο  φαίνεται να θεωρεί βασικό υπεύθυνο για την χθεσινή του …αφλογιστία τον πρώην άσο της Τότεναμ που σε  ορισμένες φάσεις του αγώνα είχε άλλες επιλογές από το να δώσει στον πρώτο την μπάλα.
Μ’ αποκορύφωνα μία  με το σκορ 2-0 υπέρ της γηπεδούχου όταν αντί να πασάρει στον πρώτο σκόρερ της ομάδας του ο Βρετανός προτίμησε να τελειώσει μόνος του τη φάση και να αστοχήσει.
Αποτέλεσμα αφενός να εισπράξει τις αποδοκιμασίες του κοινού των Μαδριλένων και αφετέρου να γίνει αποδέκτης μίας αναμφίβολα απαράδεκτης αντίδρασης από τον Πορτογάλο σταρ που σύμφωνα με την «αποκρυπτογράφηση» της ισπανικής τηλεόρασης τον στόλισε με τη βρισιά «την π…α  που σε γέννησε».


onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου