Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Το πρώτο “τρανσέξουαλ” παιδί στον κόσμο άλλαξε και επίσημα ταυτότητα!

Ο Μάνουελ, ή τώρα πλέον Λούλου, είναι το πρώτο «τρανσέξουαλ» παιδί στο κόσμο...

Η μητέρα της Λούλου, κατάφερε να αλλάξει στη ταυτότητα του παιδιού της, το γένος και το όνομα, από αγόρι σε κορίτσι και από Μάνουελ σε Λούλου, χωρίς να μεταβεί σε δικαστήριο. Αυτά χάρη σε έναν προοδευτικό νόμο της Αργεντινής που νομοθετήθηκε το 2012.


Η Λούλου είναι μόλις έξι ετών αλλά η μαμά της λέει πως από μικρή φαινόταν ότι δεν είναι ένα παιδί όπως τα άλλα της ηλικίας του και ήξερε ότι ήθελε να γίνει κορίτσι από μωρό.

Φώναζε «εγώ κορίτσι» από μωρό ενώ είχε εκζέματα και της έπεφταν τα μαλλιά. Στα τέσσερα πλέον, όπως αναφέρει το mothersblog,ο Μανουέλ δήλωσε ρητά στη μητέρα του ότι είναι ένα μικρό κορίτσι: «Με λένε Λούλου και δεν θα απαντάω πλέον όταν με φωνάζουν με το άλλο μου όνομα».

«Νόμιζα ότι ήταν σαν ένα παιχνίδι, μέχρι που είδα ένα ντοκιμαντέρ για ένα τρασέξουαλ κορίτσι στην Αμερική. Ήταν σαν να έβλεπα την ιστορία του γιου μου. Τότε κατάλαβα ότι ήθελε να είναι κορίτσι!», είπε η ικανοποιημένη μητέρα σε μια δημοσιογράφο, αφού πλέον το παιδί της θα είναι ευτυχισμένο και πρόσθεσε: «Κερδίσαμε. Θα κάνουμε πάρτι!».

Τώρα πια ο μουντός Μάνουελ εξαφανίστηκε και τη θέση του έχει πάρει ένα μικρό όμορφο κοριτσάκι, που λάμπει από χαρά.


tro-ma-ktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου